Rezultatul la pauza in Supercupa Europei este cotat cu 10

In 3 din precedentele 4 editii ale Supercupei Europei a participat Real Madrid, in toate reusind sa castige trofeul dupa ce deschisese scorul in prima repriza. Se va intampla asta si acum sau Atletico Madrid va reusi sa-i strice pasenta? Partida din Supercupa Europei dintre Real Madrid si Atletico Madrid va avea loc diseara, incepand cu ora 22:00.
real madrid
Popular
Rezultatele anterioare sunt in favoarea acestui pronostic
Miza maxima 20 RON
Castig maxim 200 RON
Recompensa sub forma de Freebet
Pariaza

Ne asteptam la un joc deschis, la fel cum au fost si ultimele Supercupe ale Europei, drept pentru care inclinam sa credem ca se va marca inca din prima repriza, chiar de mai multe ori. Iti propunem, astfel, sa profiti de cota 10.0 prezentata de casa de pariuri Sportingbet, la promotie fiind eligibili doar cei care se vor inregistra pana la ora meciului (22:00) doar de pe linkul prezentat mai jos. Depune apoi, dar nu prin Skrill sau Neteller, dupa care plaseaza un pariu pre-live conform caruia se va marca in prima repriza a meciului dintre Real Madrid si Atletico Madrid.

Cel mult 20 lei se vor lua in calcul in vederea cotei marite, asta insemnand ca daca se va marca in prima repriza ai putea castiga 200 lei. Astfel, castigul conform cotei de pe site il vei primi cash, in vreme ce restul se va credita sub forma de freebet, ambele instantaneu. In maxim 3 zile de la creditare trebuie plasat freebetul.

Cum obtin cota marita?

  1. Inregistreaza-te la Sportingbet pana la ora 22:00 doar de pe acest link
  2. Efectueaza un depozit, insa nu prin Skrill sau Neteller
  3. Sporturi
  4. Fotbal -> Europa -> Supercupa UEFA
  5. Pariaza pre-live pe faptul ca se va marca minim un gol in prima repriza a meciului dintre Real Madrid si Atletico Madrid
Pariaza