Rezultatul final dintre Malmo si CFR Cluj are cota 50

Un singur gol a marcat CFR Cluj in Liga I in cele doua etape scurse, adversarele fiind modeste. Acum are nevoie de cel putin doua reusite in Suedia, pentru a se califica in timp regulamentar in turul III preliminar al Ligii Campionilor. Partida dintre Malmo si CFR Cluj va incepe miercuri, la ora 20:15.
cota marita
Popular
Clujenii ar trebui sa-si ia revansa
Miza maxima 10 RON
Castig maxim 500 RON
Recompensa sub forma de Freebet
Pariaza
Malmo - CFR Cluj
August 01,2018
20:15

Daca nu ai curaj sa plasezi un pariu pe rezultatul final al acestei partide, casa de pariuri Netbet iti ofera un imbold. Astfel, iti este prezentata cota 50.0 pentru orice rezultat final (1X2) in partida de Champions League. Te califici la promotie doar daca te vei inregistra la Netbet introducand codul COTA50 si vei efectua un depozit de minim 50 lei, insa nu prin portofelele electronice (Skrill, Neteller, Paysafecard etc.). Dupa inregistrare plaseaza un prim pariu pre-live si singur pe bilet pe succesul lui Malmo, al lui CFR Cluj sau pe un rezultat de egalitate in meciul de Champions League al campioanei Romaniei.

Cel mult 10 lei se vor calcula in vederea cotei marite, asta insemnand ca daca pariul va fi castigator vei obtine maxim 500 lei. Astfel, castigul conform cotei normale ti se va credita cash, in vreme ce restul il vei obtine sub forma de bonus in cel mult 72 ore. Bonusul trebuie plasat in cel mult 7 zile de la creditare pe o cota minima de 1.6, in cazul in care preferi un bilet multiplu fiecare selectie trebuind sa aiba cota minima 1.6.

Cum obtin cota marita?

  1. Inregistreaza-te la Netbet pana miercuri, ora 20:15, folosind codul “COTA50”
  2. Efectueaza un depozit de minim 50 lei, insa nu prin portofele electronice
  3. Sport
  4. Champions League Q – TV (Cele mai populare)
  5. Plaseaza un pariu pre-live pe rezultatul final (1X2) al meciului dintre Malmo si CFR Cluj
Pariaza