Rezultat final la cota 10 in Real Madrid - PSG


Daca pierzi ti se va rambursa dublul mizei

Derby-ul acestei saptamani in optimile Champions League va avea loc intre detinatoarea trofeului, Real Madrid si o echipa aflata pe val, PSG. Meciul va incepe diseara, la ora 21:45, in vederea acestuia casa de pariuri Netbet oferind o promotie de nerefuzat. Este vorba despre cota 10.0 pentru orice rezultat final (1, X sau 2).

La promotie sunt eligibili doar utilizatorii care se vor inregistra la Netbet utilizand codul COTA10, dupa care vor efectua un depozit prin orice metoda, cu exceptia Skrill si Neteller. Plaseaza apoi un pariu pre-live si singur pe bilet pe victoria uneia dintre cele doua echipe sau chiar pe un rezultat de egalitate in meciul dintre Real Madrid si PSG. Maxim 40 lei din miza se vor calcula la cota marita, eventuala diferenta calculandu-se la cota reala.

NetbetPariaza la cote mult mai mari decat cele normale

Pariază acum

Datorita acestui rezultat final la cota 10 in Real Madrid – PSG vei castiga maxim 400 lei daca pariul va fi “verde”.

Astfel, ti se va credita castigul conform cotei normale in bani cash instant, iar restul ii vei primi sub forma de bonus in maxim 48 ore de la incheierea partidei. Daca pariul nu este castigator ti se va rambursa dublul mizei, pana la 80 lei.

Bonusul trebuie rulat in maxim 7 zile de la creditare de 4 ori pe o cota minima de 1.6 in cazul unui bilet castigator si de 6 ori pe aceeasi cota minima daca este necastigator. In cazul unui bilet multiplu fiecare selectie trebuie sa aiba cota minima 1.6. Pariurile simple Forecast/Tricast pe cursele de cai sau cele de tip Handicap, respectiv Under/Over nu vor conta la rulaj.

Cum particip?

  1. Inregistreaza-te la Netbet utilizand codul ”COTA10”
  2. Efectueaza un depozit prin orice metode, cu exceptia Skrill si Neteller
  3. Sport
  4. Champions League (Cele mai populare)
  5. Plaseaza un pariu pre-live pe orice rezultat final al meciului dintre Real Madrid si PSG
  6. Daca pariul este castigator vei primi maxim 400 lei conform cotei marite, iar daca nu ti se va rambursa dublul mizei

Castigi indiferent de situatie