Cota 10.00 pentru orice selectie din Real Madrid vs Liverpool

Pornind de la premisa ca Liverpool a generat in acest sezon foarte multe surprize, faptul ca Netbet ofera dublul mizei inapoi celor mai putin inspirati este un mare plus al ofertei. Afla cum poti paria la cota 10.00 pe orice selectie din finala Ligii Campionilor!
Finala UCL
Popular
Cota 10.00 pentru ce vrei tu sau dublul mizei inapoi
Castig maxim 500 RON
Miza maxima 50 RON
Castig sub forma de BONUS
PARIAZA
Real Madrid vs Liverpool
May 26,2018
21:45

Sambata, 26 mai, cu incepere de la ora 21:45, este programat ultimul act din acest sezon de Champions League.

Real Madrid incearca sa obtina cel de-al treilea trofeu consecutiv, in timp ce Liverpool are aceasta sansa la 13 ani de la ultimul triumf in cea mai importanta competitie europeana intercluburi.

Cei mai tari marcatori din acest sezon al UCL – Ronaldo (15), Salah (10), Firmino (10) si Mane (9) vor fi sambata pe Stadionul Olimpic din Kiev iar tu poti paria pe minim un gol marcat la cota 10.00. Doar daca respecti conditiile de mai jos.

Detaliile ofertei

  1. Pentru a profita de oferta trebuie sa iti deschizi un cont Netbet aici, folosind codul bonus “COTA10”
  2. Efectueaza primul depozit prin orice metoda in afara de Skrill sau Neteller si plaseaza apoi orice pariu simplu, live sau pre-live pe orice selectie din finala Ligii Campionilor
  3. Maxim 50 ron pot fi inmultiti cu cota speciala 10.00, urmand ca, in cazul unui pariu castigator, sa primesti castigul normal din cota aleasa, iar restul sub forma de bonus in maxim 72 de ore
  4. In cazul in care pierzi pariul, vei primi dublul mizei inapoi, in limita a 100 RON, sub forma de bonus

Bonusul va fi valabil 7 zile, perioada in care va trebui pariat pe o cota minima de 1.60, fiecare dintre selectii trebuind sa aiba cota minima 1.60 in cazul unui bilet acumulator (multiplu). Pentru pariurile castigatoare conditiile de rulaj sunt 4X iar in cazul unui pariu necastigator 6X.

Oferta nu se poate cumula cu cea de bun venit.

PARIAZA