Inca din primul tur am putut asista la intoarceri spectaculoase de scor pe tabloul de simplu masculin, cand americanul Jack Sock, favorit numarul 18, l-a condus cu 2-0 la seturi pe italianul Matteo Berrettini, acesta revenind insa senzational, calificandu-se in turul II.O situatie identica s-a petrecut si in meciul dintre Struff si Leo Mayer, neamtul revenind de la 0-2 la seturi si mergand mai departe, dar si in turul II intre Guido Pella si Marin Cilic, cap de serie numarul 3, sud-americanul fiind autorul acestei performante. Struff si Karlovic au fost protagonistii unui alt meci de acest gen, neamtul mergand si de aceasta data mai departe. De asemenea, in turul III Khachanov l-a invins pe Tiafoe revenind de la 0-2 la seturi. Si la dublu masculin s-au inregistrat doua reveniri de scor de la 0-2 la seturi.

250RON Pariu fara risc
Pariază acum

Avand in vedere ca favoritii au clacat in multe dintre acele partide, foarte probabil multi iubitori ai tenisului au plasat pariuri pe victoria lor. In a doua saptamana de la Wimbledon casa de pariuri Unibet prezinta o promotie conform careia intreaga miza ti se va rambursa in cazul in care favoritul tau conduce la seturi cu 2-0, insa pierde meciul, atat pe tabloul de simplu, cat si pe cel de dublu. Miza se va rambursa sub forma de bani cash, nefiind nevoie de rulaj, eligibili la promotie fiind toti utilizatorii Unibet. Miza minima pentru ca un astfel de pariu sa ti se ramburseze este de 5 euro, iar cea maxima 60 euro. Doar pariurile pre-live sunt eligibile pentru rambursare, nu si cele live. Poti beneficia de promotie de cate ori doresti.

Cum pot obtine rambursarea?

  1. Daca nu ai cont la Unibet creeaza-ti unul aici
  2. Pariuri
  3. Wimbledon (Popular)
  4. Plaseaza un pariu pre-live pe victoria unui jucator/perechi de pe tabloul de simplu/dublu masculin
  5. Daca jucatorul pe care ai pariat conduce la seturi cu 2-0, insa este invins cu 2-3, ti se va rambursa miza, in limita a 60 euro
Pariaza