Rambursare la pariurile necastigatoare pe baschet


Eligibile sunt 3 competitii

Probabil te-ai confruntat cu situatii in care ai plasat un pariu pe un meci, echipa pe care ai pariat sa conduca o mare parte a lui, iar pe final sa se relaxeze si sa piarda meciul. Un exemplu concludent am avut aseara cu nationala feminina de handbal.

Aici nu ne referim insa la handbal, nici macar la fotbal, ci la baschet. Concret, daca  echipa pe care ai pariat conduce dupa trei sferturi, insa pierde meciul, casa de pariuri Betfair iti va rambursa miza sub forma de freebet. La promotie sunt eligibili toti utillizatorii Betfair, aceasta fiind valabila pentru trei competitii. Este vorba de NBA, Euroleague si ACB (Spania masculin).

BetfairBeneficiezi de promotie intregul sezon

Pariază acum

Aceasta rambursare la pariurile necastigatoare pe baschet este valabila intregul sezon 2017-2018.

Tot ce trebuie sa faci pentru a te califica este sa plasezi un pariu simplu si pre-live pe piata “Pariu victorie” (Moneyline) din aceste 3 competitii, de pe piata Sportsbook. Prin urmare, promotia nu se aplica pentru pietele Rezultat Meci (Match result). In cazul in care echipa pe care ai mizat se afla in avantaj la sfarsitul celui de-al treilea sfert, insa va pierde meciul (dupa sfertul 4 sau dupa prelungiri), vei primi un freebet in valoare de maxim 125 RON. Pariul trebuie plasat din piata Sportsbook. Freebetul va fi creditat in maxim 24 ore de la incheierea meciului, trebuind plasat in cel mult 7 zile. Nu exista un numar maxim de freebeturi pe care le poti folosi. Cu alte cuvinte, te poti bucura de promotie oricand de-a lungul sezonului.

Cum particip?

  1. Daca nu ai cont la Betfair inregistreaza-te aici
  2. Sportsbook
  3. Plaseaza un pariu pe piata “Pariu victorie” (Moneyline) din NBA, Euroleague sau ACB
  4. Daca echipa aleasa de tine conduce dupa trei sferturi, dar pierde meciul, miza iti va fi rambursata

Daca ghinionul te urmareste vei fi rambursat