Pariuri online

Promotii pariuri Williams vs Halep 16-2-2021

Daca nu ai cont pe Betfair acum a venit momentul sa te inscrii pentru ca avem promotii pariuri William vs Halep de marti dimineata. In sferturi la Australian Open joaca Simona impotriva Serenei, o partida in care bookmakerii o dau favorita pe americanca. Daca ai incredere in jucatoarea noastra pariaza pe <b>victorie Halep la cota marita 60!</b>


Este clar ca Serena Williams nu mai este la prima tinerete, nu mai este jucatoarea de acum 2-3 ani de zile, dar a ramas totusi un nume important in circuitul WTA. Sportiva din SUA se afla pe locul 11 iar pentru a ajunge in faza sferturilor la AO 2021 a trecut pe rand de Siegemund (2-0), Stojanovic (2-0), Potapova (2-0) si Sabalenka (2-1). Asadar un singur set pierdut de Serena.

Stim foarte bine ca aceasta suprafata de la Australian Open nu este favorita Simonei, dar romanca incearca sa-si depaseasca performantele din trecut, si de ce nu sa ajunga in ultimul act. Halep nu a avut o misiune deloc usoara pana acum, a trecut pe rand de Cabrera (2-0), Tomljanovic (2-1), Kudermetova (2-0) si Swiatek (2-1).

La pariuri Williams vs Halep vedem ca jucatoarea din America are prima sansa, H2H sta mai bine, e adevarat, dar ultima confruntare directa, din 2019, a fost castigata de Simona.

Suprafata de joc o avantajeaza pe Serena Williams, dar sa nu uitam ca nu mai este in forma aia buna de acum cativa ani, pe cand Simona Halep a ajuns la cel mai bun nivel, varsta de data asta s-ar putea sa fie un avantaj pentru jucatoarea noastra. Daca ai incredere in Simona Halep te poti inscrie la Betfair Romania pentru a miza pe o cota mult marita.

Fa un cont la Betfair folosind codul special ZSAN41 si pariaza pe victorie Simona Halep la cota mult marita 60. Poti paria cel mult 5 RON pe aceasta cota marita iar castigul generat de pana la 300 RON va fi sub forma de FREEBET cu rulaj foarte bun (x1 la cota minima 1.20).

Promotii pariuri Williams vs Halep 16-2-2021

  1. Deschide un cont nou la Betfair de AICI folosind codul special: ZSAN41
  2. Pariaza pe victorie Halep contra Serenei Williams cel mult 5 RON
  3. Daca pariul tau este castigat, vei primi miza inapoi cash, iar restul banilor ca FREEBET

Adrian Dragan

Adrian Dragan

Adrian se ocupă de promoții și bonusuri la pariuri online, analizează cele mai bune oferte și le explică pe înțelesul tuturor. Editarea articolelor, organizarea materialelor ce vor fi redactate, alături de partea de social media ce include administrarea paginii, grupurilor de Facebook și Telegram.