Pariuri online

Promotii pariuri Valladolid vs Real Madrid 20-2-2021

In weekend avem promotii pariuri Valladolid vs Real Madrid prin agentia Betfair. Poti sa pariezi pe victorie Real Madrid la o cota mult marita de 60! In mod normal Real ar trebui sa obtina cele 3 puncte mai ales ca are in fata un adversar ce a obtinut doar 4 victorii in 23 de etape si lupta pentru evitarea retrogradarii.


Valladolid lupta pentru evitarea retrogradarii si cauta o victorie in campionat de 6 etape. In 23 de runde, cate s-au disputat pana acum in prima liga din Spania, Valladolid a obtinut doar 4 victorii, deci nu ne surprinde pozitia 18/20. Echipa nu are o defensiva prea sigura, a primit minim un gol in fiecare din ultimele 5 meciuri de campionat.

Real Madrid are din nou multi absenti in lot, dar asta este situatia iar Zidane trebuie sa se descurce cu ce are la dispozitie. In ciuda acestor probleme cu accidentarile, Real a reusit sa bifeze 3 victorii la rand in La Liga. Dupa 23 de meciuri disputate madrilenii au acumulat 49 de puncte si sunt la 6 puncte distanta de prima pozitie, dar cu un meci disputat in plus fata de Atletico.

La nivelul confruntarilor directe Valladolid vs Real Madrid este clar ca formatia condusa de Zidane sta mai bine, dar ultimele 2 dispute directe au fost castigate doar cu 1-0.

Cotele sunt in crestere pentru toate selectiile 1×2, dar nu vedem alt rezultat decat victoria lui Real Madrid, e clar ca nu va fi o deplasare tocmai simpla, dar formatia gazda lupta pentru evitarea retrogradarii si are o lunga perioada de cand nu a mai castigat. Real cauta a 4-a victorie la rand din campionat iar noi credem ca o va obtine.

Deschide cont la Betfair Romania folosind codul special Z30N16 si poti paria pe victorie Real Madrid la cota marita 40/60.

Pariaza pe victorie Real Madrid la cota 40

  1. Deschide un cont nou la Betfair de aici folosind codul special: Z30N16
  2. Pariaza cel mult 5 RON pe victorie Real Madrid
  3. Daca pariul tau este castigat, primesti miza inapoi cash, iar restul banilor pana la 200 RON ca freebet

Pariaza pe victorie Real Madrid la cota 60

Daca vrei sa ai o cota si mai mare pentru Real Madrid impotriva celor de la Valladolid, atunci trebuie sa urmezi toti pasii de mai sus + sa pariezi 50 RON pe alte evenimente de sport (cota minima 1.5 per selectie) pana sa inceapa Valladolid – Real Madrid de sambata.

  1. Deschide un cont nou la Betfair de AICI folosind codul: Z30N16
  2. Pariaza cel mult 5 RON pe victorie Real Madrid
  3. Pariaza minim 50 RON pana la ora de start a evenimentului pe alte meciuri de sport (la cota minima 1.50 per selectie)
  4. Daca pariul tau este castigat, primesti miza inapoi cash, iar restul banilor pana la 300 RON ca freebet

Adrian Dragan

Adrian Dragan

Adrian se ocupă de promoții și bonusuri la pariuri online, analizează cele mai bune oferte și le explică pe înțelesul tuturor. Editarea articolelor, organizarea materialelor ce vor fi redactate, alături de partea de social media ce include administrarea paginii, grupurilor de Facebook și Telegram.