Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Promotii pariuri Sepsi - CFR Cluj 17-1-2021 - Cota 100 pentru victorie CFR

Agentia online Betfair ne aduce promotii pariuri Sepsi - CFR Cluj din 17-1-2021, mai exact o cota mult marita de 100 pentru victorie CFR Cluj, castiga 500 RON bonus acum cu o investitie minima. Afla de aici totul despre aceasta promotie, ce trebuie sa faci pentru a incasa bonusul.
betfair cota marita cfr cu sepsi
Nou
Castiga pana la 500 RON freebet prin cota speciala cu doar 5 RON miza.
Cota marita 60
Cota marita extra 100
Miza maxima 5 RON
Castig sub forma de Freebet
Pariaza pe cota marita!
Sepsi - CFR Cluj
January 17,2021
19:00

Sepsi si CFR sunt despartite de doar 3 puncte, si nu pentru ca CFR Cluj este la retrogradare, ci pentru ca Sepsi Sf. Gheorghe are un parcurs extraordinar, o echipa micuta, dar bine organizata s-a instalat in play-off-ul Ligii 1, pe locul 4 si are mari sanse sa termine sezonul regulat in primele 6.

Sepsi a inregistrat 7 victorii, 7 remize si doar 2 infrangeri, la fel ca adversara de duminica. Deci doar dupa aceasta linie de clasament ne putem da seama despre aceasta formatie ca pierde foarte greu. Campioana Romaniei are o misiune foarte grea, dar pana la urma Edi Iordanescu are la dispozitie o echipa care a jucat in ultimii ani in Europa, poate castiga astfel de partide complicate.

Ultimele confruntari directe au fost stranse si cu putine goluri, CFR a castigat de 2 ori la limita, iar de 2 ori disputele s-au incheiat nedecis.

Am spus mai sus ca CFR nu are o deplasare deloc simpla, cota normal este mare si arata dificultatea pe care o va avea trupa lui Iordanescu pentru a obtine cele 3 puncte. Betfair este in top cand vine vorba de promotii pariuri si ne aduce din nou o cota marita pentru echipa din Cluj, pe care o si sponsorizeaza.

Deschide un cont nou la Betfair folosind codul special Z30N07 si pariaza pe victorie CFR Cluj la cota marita 60/100 cu o miza de cel mult 5 RON pentru un castig de pana la 500 RON FREEBET, cu rulaj minim.

Pariaza pe victorie CFR la cota 60

  1. Deschide un cont nou la Betfair de AICI folosind codul Z30N07
  2. Pariaza cel mult 5 RON pe victorie CFR
  3. Daca pariul tau este castigat, primesti miza inapoi cash, iar restul banilor pana la 300 RON ca freebet

Pariaza pe victorie CFR Cluj la cota 100

Daca vrei sa ai o cota si mai mare pentru CFR impotriva celor de la Sepsi, atunci trebuie sa urmezi toti pasii de mai sus + sa pariezi 50 RON pe alte evenimente de sport (cota minima 1.5 per selectie) pana sa inceapa Sepsi Sf. Gheorghe – CFR Cluj.

  1. Deschide un cont nou la Betfair de AICI folosind codul Z30N07
  2. Pariaza cel mult 5 RON pe victorie CFR
  3. Pariaza minim 50 RON pana la ora de start a evenimentului pe alte meciuri de sport (la cota minima 1.50 per selectie)
  4. Daca pariul tau este castigat, primesti miza inapoi cash, iar restul banilor pana la 500 RON ca freebet
Pariaza pe cota marita!