Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Promotii pariuri Romania vs Macedonia de Nord 25-3-2021

Nota utilizatori: Evaluare

Promotii pariuri Romania vs Macedonia de Nord 25-3-2021

Toti fanii nationalei asteapta o victorie a selectionatei noastre in debutul cu Macedonia din calificarile pentru Cupa Mondiala 2022. Avem pentru clientii noi de la Betfair promotii pariuri Romania vs Macedonia de Nord, mai exact o cota mult marita de 50 pentru victoria "tricolorilor".
Prezentarea ofertei
Cota marita 50
Miza maxima 5 RON
Castig sub forma de Freebet
Oferta pentru Clientii noi
Cod promo ZFBNTH

Romania incepe din nou o campanie care speram noi ca se termine cu bine, adica cu o calificare pentru ca a trecut deja mult timp de la ultima calificare la un turneu final. Nu se anunta o misiune deloc usoara pentru ca la Mondial se califica un numar mai mic de echipe din Europa, spre deosebire de European. Sperate sunt pentru ca nu avem o grupa chiar asa de grea, doar de Germania este greu spre imposibil sa trecem, dar ne batem pentru locul 2 cu Islanda si Armenia.

Macedonia de Nord a evoluat in ultimii ani, nu a reusit calificari sau mari rezultate, dar nu mai pierde la scor, mai castiga din cand in cand cu adversari de nivelul ei. Este o nationala care iti pune probleme doar atunci cand tu nu joci bine, in rest principala arma este apararea iar pe plan ofensiv incearca sa isi produca ocazii prin fazele fixe.

Cele doua nationale nu s-au mai intalnit de mult timp, mai exact din 2010 intr-o partida amicala pe care Mecedonia reusea sa o castige surprinzator cu 1-0, in rest „tricolorii” au reusit sa castige toate celelalte 4 confruntari oficiale.

Nu avem cea mai buna nationala dar totusi valoarea este de partea noastra, mai ales ca ne bazam pe cativa jucatori ce evolueaza in strainatate si o fac destul de bine. Jucam acasa si chiar daca nu avem spectatori prezenti ar trebui sa ne facem jocul si sa obtinem cele 3 puncte de care avem mare nevoie pentru a a incepe cum trebuie campania de calificare.

Daca vrei sa joci si tu pe Romania la o cota mai buna te invitam sa te inscrii la Betfair Romania folosind codul special mentionat mai jos. Pariaza pe victorie Romania la o cota marita 50 pentru un castig de pana la 250 RON sub forma de freebet.

Promotii pariuri Romania vs Macedonia de Nord 25-3-2021

  1. Deschide un cont nou la Betfair de AICI folosind codul special: ZFBNTH
  2. Fa un pariu de cel mult 5 RON pe victorie Romania
  3. Daca pariul tau este castigat, miza iti va fi returnata cash, iar restul banilor pana la 250 RON ca freebet
  4. Pariul gratuit trebuie rulat o singura data la cota minima 1.20
Pariaza pe cota marita 50!

Recenzii pentru Promotii pariuri Romania vs Macedonia de Nord 25-3-2021

Fii primul care evaluează acest brand

Reply to

Question about

By submitting your reply, you agree to our review guidelines, find out more

Submitting your feedback
Thank You!

Thank you for submitting your review. It is now awaiting moderation and will be live shortly.

Back To Site
Recenzii (0)
Nimeni nu a evaluat inca
No one has asked questions yet
Load more