Pariuri online

Promotii pariuri Manchester City vs Manchester United 7-3-2021

Betfair Romania ne aduce promotii pariuri Manchester City vs Manchester United de la finalul saptamanii. Avem o cota mult marita in Manchester Derby pentru victoria gazdelor. Pariaza pe cea mai in forma echipa din Anglia si poti castiga pana la 300 RON sub forma de pariu gratuit cu o doar 5 RON miza.


Manchester City are o serie impresionanta de victorii in toate competitiile iar in proportii mari, trupa lui Guardiola si-a asigurat titlul in Premier League. Dupa 27 de meciuri disputate in campionat, City se afla pe prima pozitie cu 15 puncte avans in fruntea clasamentului. In plus elevii lui Guardiola se pot lauda si cu cel mai bun atac si cea mai buna aparare din Premier League.

De partea opusa Manchester United nu a putut se pare sa duca lupta la titlu pana la final desi a fost cateva etape pe prima pozitie. Desi a pierdut putine meciuri in acest sezon, problema “diavolilor” a fost ca a remizat in meciurile tari, nu a putut forta victoria, de exemplu cu Chelsea, Everton sau Arsenal, asta daca ne referim la perioada recenta.

Fiind un derby acest meci conteaza mai mult pentru orgoliul celor doua cluburi, situatia pare sa fie destul de clara in fruntea clasamentului, City este ca si campioana in timp ce United nu prea mai are cum sa piarda top 4.

Daca analizam cotele la pariuri 1×2 am putea zice ca City joaca cu o echipa din partea a 2-a a clasamentului, nu cu Manchester United. Lasand gluma la o parte, e normal sa fie mare favorita Man City pentru ca are un lot mult mai valoros si o forma de exceptie. Greu de crezut ca United ar putea sa o incurce pe City mai ales in deplasare.

Daca nu ai cont la Betfair Romania te poti inscrie acum folosind codul promotional: Z30N20 pentru a miza pe victorie Manchester City la cota imbunatatita 40/60.

Pariaza pe victorie Manchester City la cota 40

  1. Deschide un cont nou la Betfair de aici folosind codul special: Z30N20
  2. Pariaza cel mult 5 RON pe victorie City
  3. Daca pariul tau este castigat, primesti miza inapoi cash, iar restul banilor pana la 200 RON ca freebet

Pariaza pe victorie Manchester City la cota 60

Daca vrei sa ai o cota si mai mare pentru Manchester City impotriva celor de la Manchester United, atunci trebuie sa urmezi toti pasii de mai sus + sa pariezi 50 RON pe alte evenimente de sport (cota minima 1.5 per selectie) pana sa inceapa Man City – Man United de duminica.

  1. Deschide un cont nou la Betfair de AICI folosind codul: Z30N20
  2. Pariaza cel mult 5 RON pe victorie Man City
  3. Pariaza minim 50 RON pana la ora de start a evenimentului pe alte meciuri de sport (la cota minima 1.50 per selectie)
  4. Daca pariul tau este castigat, primesti miza inapoi cash, iar restul banilor pana la 300 RON ca freebet

Adrian Dragan

Adrian Dragan

Adrian se ocupă de promoții și bonusuri la pariuri online, analizează cele mai bune oferte și le explică pe înțelesul tuturor. Editarea articolelor, organizarea materialelor ce vor fi redactate, alături de partea de social media ce include administrarea paginii, grupurilor de Facebook și Telegram.