Pariuri online

Promotii pariuri Euro 2020: Cota marita Anglia - Danemarca 7-7-2021

Promotii pariuri Euro 2020: Cota marita Anglia - Danemarca din 7-7-2021. Betfair ofera clientilor noi sansa sa castige pana la 350 RON freebet cu pariul "ambele marcheaza" in acest eveniment.


A doua semifinala de la Euro 2020 ne aduce partida Anglia – Danemarca in care evident ca formatia gazda porneste cu prima sansa. Echipa nationala a Angliei va fi sustinuta din tribune de mii de fani.

Anglia a avut un parcurs excelent pana acum, nu a primit gol si a reusit sa isi faca fanii sa spere la marele trofeu european. Danemarca este cea mai indragita echipa de la acest Campionat European, dupa ce s-a intamplat cu Christian Eriksen in chiar primul meci de la Euro.

Strict valoric este o diferenta foarte mare intre cele doua nationale, Anglia are jucatori de sute de milioane de euro. Danezii au de partea lor entuziasmul si faptul ca nu au nimic de pierdut, faptul ca au ajuns pana aici este un bonus.

Spuneam mai sus ca pana acum Anglia nu a primit gol, dar oare cat mai poate rezista? Pana la urma si la urma tot va primi gol, iar Danemarca poate face acest lucru. Danezii au un atac foarte periculos si pot inscrie oricand daca le iese jocul.

Betfair Romania ofera cota speciala 70.0 pentru pariul “ambele marcheaza” in Anglia – Danemarca. Nu uita sa folosesti codul special la inscriere. Poti miza cel mult 5 RON pe aceasta cota speciala iar castigul generat de pana la 350 va fi creditat ca FREEBET.

Promotii pariuri Euro 2020: Cota marita Anglia – Danemarca 7-7-2021

  1. Deschide un cont nou la Betfair de AICI folosind codul special: ZFBNUI
  2. Plaseaza un pariu de cel mult 5 RON pe “ambele marcheaza” in Anglia – Danemarca la cota afisata pe site
  3. Daca pariul tau este castigat, iti vei primi miza inapoi cash, iar restul banilor pana la 350 RON ca pariu gratuit

Adrian Dragan

Adrian Dragan

Adrian se ocupă de promoții și bonusuri la pariuri online, analizează cele mai bune oferte și le explică pe înțelesul tuturor. Editarea articolelor, organizarea materialelor ce vor fi redactate, alături de partea de social media ce include administrarea paginii, grupurilor de Facebook și Telegram.