Pariuri online

Promotii pariuri Euro 2020: cota 70 in Ucraina - Anglia 3-7-2021

Iata cele mai noi promotii pariuri Euro 2020: Betfair ne asigura o cota de 70.0 pentru pariul "ambele marcheaza" in Ucraina - Anglia din 3-7-2021. O cota mult marita pentru un pariu cu sanse reale de reusita, poti incasa pana la 350 RON ca freebet.


Ucraina a surprins pe toata lumea dupa ce in faza optimilor a reusit sa o elimine dupa prelungiri pe Suedia, o echipa care a aratat mult mai bine in grupe. Calificarea celor din Ucraina a venit cu mult noroc, doar 3 puncte a adunat trupa condusa de Shevchenko.

Anglia nu a avut emotii sa treaca de faza grupelor dar dupa acele 3 partide nu ne-a lasat deloc o impresie prea buna, ne asteptam la un joc mult mai bun. Jocul mult mai bun a venit cu Germania, in faza eliminatorie britanicii au reusit sa o elimine pe campioana mondiala din 2014 cu scorul de 2-0.

Toate calculele o dau ca si calificata pe Anglia in faza urmatoare, este de departe cel mai dezechilibrat sfert de finala de la aceasta editie Euro 2020.

E clar ca din punct de vedere valoric Anglia este mult superioara, dar Ucraina a demonstrat ceva la acest turneu final: ca are mult noroc. Nu se stie cum poate inscrie un gol dintr-o faza fixa, un autogol al englezilor sau orice altceva. Vorbim despre goluri pentru ca Betfair ne aduce o promotie ce nu trebuie ratata.

Deschide un cont nou pe Betfair pariuri online pentru a putea paria pe “ambele marcheaza” in Ucraina – Anglia la cota marita 70. Nu uita sa folosesti codul special mentionat in acest articol. Poti miza cel mult 5 RON pe acesta promotie, ceea ce inseamna ca poti castiga pana la 350 RON ca pariu gratuit.

Promotii pariuri Euro 2020: cota 70 in Ucraina – Anglia 3-7-2021

  1. Deschide un cont nou la Betfair de AICI folosind codul special: ZFBNUG
  2. Plaseaza un pariu de cel mult 5 RON pe “ambele marcheaza” in Ucraina – Anglia la cota afisata pe site
  3. Daca pariul tau este castigator, iti vei primi miza inapoi cash, iar restul banilor pana la 350 RO ca freebet
  4. Pariul gratuit are rulaj x1 la cota minima 1.20

Adrian Dragan

Adrian Dragan

Adrian se ocupă de promoții și bonusuri la pariuri online, analizează cele mai bune oferte și le explică pe înțelesul tuturor. Editarea articolelor, organizarea materialelor ce vor fi redactate, alături de partea de social media ce include administrarea paginii, grupurilor de Facebook și Telegram.