Pariuri online

Promotii pariuri Chelsea vs Atletico Madrid 17-3-2021

Avem promotii pariuri Chelsea vs Atletico Madrid de miercuri, 17-3-2021 din Liga Campionilor. Pentru victorie Chelsea avem o cota marita de 60 prin casa de pariuri online Betfair. Putem castiga pana la 300 RON sub forma de pariu gratuit cu o investitie de doar 5 RON.


Forma aproape perfecta pentru Chelsea care nu a mai pierdut un meci oficial de 13 partide, aceste rezultate bune se vad si in competitiile in care este agrenata echipa din Londra. In campionat este pe locul 4 si are sanse bune sa termine in top 4, in Cupa Angliei a reusit sa ajunga in sferturi iar acum in UCL are prima sansa la calificare dupa ce a reusit sa castige partida din tur cu Atletico.

Atletico Madrid a facut ceva pasi gresiti in ultima perioada in campionat iar acum mai are doar 4 puncte avans in fruntea clasamentului din La Liga. Nu ne asteptam ca madrilenii sa piarda partida din tur cu Chelsea jucata la Bucuresti. Daca ne uitam totusi pe parcursul lui Atletico in deplasare in toate competitiile, vedem ca a pierdut doar un meci din ultimele 10.

La pariuri Chelsea vs Atletico Madrid prima sansa la victorie o are echipa gazda, dar cota este in crestere de cateva zile. Daca cele doua cluburi vor juca ca in partida din tur, atunci nu vom vedea prea multe goluri.

Atletico a jucat foarte slab in partida tur, au fost foarte putine fazele in care s-au apropiat de poarta londonezilor. Nici Chelsea nu a jucat grozav dar totusi a mai avut cateva faza frumos construite. Partida din tur nu a fost una pe care sa o poti urmari cu placere pentru ca ambele echipe au jucat destul de defensiv. Acum situatia ar trebui sa fie putin diferita pentru ca se joaca cu calificarea pe masa.

Daca nu ai cont la Betfair Romania te poti inscrie acum folosind codul special mentionat mai jos, pentru a juca pe victorie Chelsea la cota marita 60. Puteti miza cel mult 5 RON la aceasta promotie, ceea ce inseamna ca puteti incasa pana la 300 RON sub forma de FREEBET daca pariul vostru este castigator.

Promotii pariuri Chelsea vs Atletico Madrid 17-3-2021

  1. Deschide un cont nou la Betfair de AICI folosind codul special: ZFBNTF
  2. Pariaza pe victorie Chelsea la cota speciala cel mult 5 RON
  3. Daca selectia ta este castigatoare, miza iti va fi returnata cash, iar restul banilor pana la 300 RON ca freebet cu rulaj x1 la cota minima 1.20

Adrian Dragan

Adrian Dragan

Adrian se ocupă de promoții și bonusuri la pariuri online, analizează cele mai bune oferte și le explică pe înțelesul tuturor. Editarea articolelor, organizarea materialelor ce vor fi redactate, alături de partea de social media ce include administrarea paginii, grupurilor de Facebook și Telegram.