Pariuri online

Promotii pariuri Atalanta vs Real Madrid 24-2-2021

Nu rata cele mai bune promotii pariuri Atalanta vs Real Madrid din Champions League 24-2-2021, prin site-ul nostru veti afla cele mai noi oferte la agentiile online. De exemplu la Betfair avem pentru partida dintre Atalanta cu Real o cota mult marita la victorie pentru formatia din Spania.


Atalanta continua parcursul european foarte bun cu care ne-a surprins in sezonul trecut, este o adevarata placere sa o urmarim pe aceasta formatie pentru ca are un stil ce joc ofensiv, nu prea se apara si de regula partidele in care este implicata se incheie cu multe reusite. Italienii s-au calificat la limita in faza eliminatorie, chiar in ultima etapa a grupelor UCL au reusit o victorie la Ajax, daca ar fi pierdut acel duel ar fi ratat calificarea.

Real Madrid traverseaza o perioada destul de buna chiar daca nu se poate baza pe multi jucatori de baza, a inregistrat 4 victorii in ultimele 4 meciuri jucate si a primit un singur gol. Nici madrilenii nu au avut o misiune usoara pentru a obtine calificarea din grupa de Liga Campionilor, a inceput foarte rau cu 2 infrangeri, dar chiar in ultima runda a reusit sa castige 2-0 cu M’Gladbach si a obtinut calificarea mult asteptata.

In ciuda faptului ca e o diferenta mare de valoare intre cele doua cluburi, Real Madrid porneste cu sansa a doua la pariuri pentru ca multe absente in lot.

Creste cota pentru Real Madrid asta inseamna ca se pariaza mult pe Atalanta. La prima vedere pare pariul logic, contra Realului, dar sa nu uitam ca desi lipsesc multi jucatori la formatia condusa de Zidane, inca mai are in lot jucatori totusi de mare valoare care pot surprinde. Sa nu uitam totusi ca madrilenii au reusit sa obtina puncte importante in ultima perioada chiar asa cu acest lot decimat de accidentari.

Daca te inscrii acum la Betfair Romania folosind codul special Z30N17 poti paria pe victorie Real Madrid la cota imbunatatita 60/100.

Pariaza pe victorie Real Madrid la cota 60

  1. Deschide un cont nou la Betfair de aici folosind codul special: Z30N17
  2. Pariaza cel mult 5 RON pe victorie Real Madrid
  3. Daca pariul tau este castigat, primesti miza inapoi cash, iar restul banilor pana la 300 RON ca freebet

Pariaza pe victorie Real Madrid la cota 100

Daca vrei sa ai o cota si mai mare pentru Real Madrid impotriva celor de la Atalanta, atunci trebuie sa urmezi toti pasii de mai sus + sa pariezi 50 RON pe alte evenimente de sport (cota minima 1.5 per selectie) pana sa inceapa Atalanta – Real Madrid de miercuri.

  1. Deschide un cont nou la Betfair de AICI folosind codul: Z30N17
  2. Pariaza cel mult 5 RON pe victorie Real Madrid
  3. Pariaza minim 50 RON pana la ora de start a evenimentului pe alte meciuri de sport (la cota minima 1.50 per selectie)
  4. Daca pariul tau este castigat, primesti miza inapoi cash, iar restul banilor pana la 500 RON ca freebet

Adrian Dragan

Adrian Dragan

Adrian se ocupă de promoții și bonusuri la pariuri online, analizează cele mai bune oferte și le explică pe înțelesul tuturor. Editarea articolelor, organizarea materialelor ce vor fi redactate, alături de partea de social media ce include administrarea paginii, grupurilor de Facebook și Telegram.