Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Promotii pariuri Atalanta vs PSG - cota 70 pentru 2 solist

Atalanta vs PSG este primul sfert de finala din aceasta editie de UEFA Champions League si este programat miercuri de la ora 22:00. Sunt multe promotii pariuri pentru UCL dar cotele marite raman atractia principala. Clientii noi de la Betfair pot paria pe victoria parizienilor intr-o cota fabuloasa de 70 in loc de cota normala 2.25.
betfair cota marita psg atalanta 12-8
Popular
Castiga pana la 350 RON freebet prin cota marita cu doar 5 lei investiti.
Cota marita 70
Miza maxima 5 RON
Castig sub forma de Freebet
Oferta pentru Clientii noi
Pariaza pe cota marita 70!
Atalanta - PSG
August 12,2020
22:00

Atalanta este una dintre marile surprize din aceasta editie, la chiar prima participare in UEFA Champions League a impresionat, chiar daca a inceput cu cateva infrangeri a reusit sa obtina calificarea mai departe din grupe. Nu doar atat, dar echipa care a facut senzatie in Serie A a reusit sa treaca si de faza optimilor de Valencia. De partea opusa o avem pe PSG care este o formatie mult mai valoroasa si de la care toti suporterii au mari asteptari. Totusi clubul din Paris nu a mai jucat foarte multe meciuri oficiale de cand a aparut pandemia de Covid-19, dupa cum bine stim Ligue 1 a fost intrerupt definitiv in martie. Cele doua echipe nu s-au mai intalnit pana acum, deci ar trebui sa avem un meci destul de prudent cel putin in prima parte, mai ales ca se joaca o singura mansa.

In ciuda faptului ca PSG are un lot mult mai valoros, bookmakerii sunt destul de prudenti si nu o dau ca mare favorita pe campioana Frantei, asta pentru ca Atalanta a incheiat recent campionat si are o forma foarte buna, in special pe plan ofensiv. Inscrie-te acum pe Betfair pariuri pentru a profita de o cota speciala de 70 la victorie PSG. Oferta se adreseaza exclusiv clientilor noi care folosesc codul special mentionat mai jos. Miza maxima pe aceasta promotie nu poate depasi 5 RON, iar castigul se va acorda sub forma de freebet cu rulaj minim.

Promotii pariuri Atalanta vs PSG – cota 70 pentru parizieni

  1. Deschide un cont nou la Betfair de aici folosind codul special ZFBNRE
  2. Pariaza cel mult 5 RON pe victorie PSG
  3. Daca pariul este castigat, miza va fi rambursata cash, iar restul banilor pana la 350 RON ca freebet
  4. Pariul gratuit trebuie rulat x1 la cota minima 1.20
Pariaza pe cota marita 70!