Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Promotii pariuri Astra vs CFR Cluj - cota 50 la 2 solist

Duminica de la ora 20:00 se joaca Astra vs CFR Cluj, un duel foarte important pentru echipa vizitatoare care are nevoie de cele 3 puncte pentru a reveni pe prima pozitie din Liga 1. Clientii noi de la Betfair au sansa de a miza pe victoria lui CFR intr-o cota special marita la 50.
betfair cota marita cfr astra 5-7
Exclusiv
Castiga 250 RON prin victoria lui CFR Cluj cu o investitie de doar 5 RON.
Cota marita 50
Miza maxima 5 RON
Castig sub forma de Freebet
Oferta pentru Clientii noi
Pariaza pe cota marita 50!
Astra - CFR Cluj
July 05,2020
20:00

Play-off-ul ar fi trebuit sa ne aduca o lupta pentru titlu si pentru locurile europene insa unele echipe participa degeaba pentru ca nu pot participa in Europa, cum este cazul celor de la Astra. Echipa se afla pe locul 3 insa nu are licenta pentru cupele europene. Echipa din Giurgiu are un moral bun dupa ce etapa trecuta a castigat cu FCSB scor 3-2. CFR Cluj a ajuns pe locul 2 dupa ce Craiova a castigat in aceasta etapa, deci are nevoie de cele 3 puncte pentru a-si recupera prima pozitie pe care a fost atat de mult timp. Ramane de vazut cum va reactiona CFR dupa esecul din runda trecuta cu rivala la titlu Craiova. In cele 3 confruntari directe din acest sezon, CFR a castigat de 2 ori si Astra o data.

Pentru Astra nu exista o miza prea mare, nu are voie sa joace in preliminariile cupelor europene, deci pozitia din clasament nu conteaza foarte mult. In schimb la CFR Cluj este in joc titlul, deci orice alt rezultat in afara de victorie este considerat un pas gresit. Cota normala la victorie CFR este de 1.75 dar daca va deschideti un cont nou la pariuri Betfair puteti utiliza promotia de cota marita 50 pentru victoria clujenilor. Puteti obtine pana la cel mult 250 RON sub forma de freebet prin aceasta promotie dedicata exclusiv clientilor noi.

Promotii pariuri Astra vs CFR Cluj in Liga 1 5-7-2020

  1. Deschide un cont nou la Betfair de aici folosind codul ZFBNQV
  2. Pariaza cel mult 5 RON pe victoria lui CFR Cluj
  3. Daca pariul este castigat, iti vei primi miza inapoi cash iar restul banilor ca un freebet
  4. Pariul gratuite trebuie rulat x1 la cota minima 1.20
Pariaza pe cota marita 50!