Pariuri online

Promotii pariuri Armenia vs Romania 31-3-2021

Clientii noi de la Betfair sunt rasplatiti cu promotii pariuri Armenia vs Romania din 31-3-2021. Mai exact pentru o victorie a Romaniei primim o cota mult marita de 60. Este al 3-lea meci disputat de selectionata noastra in mai putin de 10 zile.


Armenia a jucat destul de bine pana acum in calificarile pentru CM 2022 si a reusit sa obtina 2 victorii din 2 meciuri. In prima runda a castigat in Liechtenstein cu 1-0, dupa o victorie cam chinuita, iar mai apoi a trecut cu 2-0 de Islanda. Cu 6 puncte obtinute pana acum, Armenia are toate sansele sa se bata pentru pozitia secunda din Grupa J.

Romania chiar da sperante fanilor ca se poate mai mult prin jocul prestat in aceasta perioada. Am castigat cu Macedonia de Nord scor 3-2, e drept ca nu am fost lipsiti de emotii desi am condus cu 2-0. Iar duminica seara am jucat cu Germania, chiar daca am piercut cu 0-1, trupa lui Mirel Radoi a jucat destul de curajos si a avut cateva ocazii bune de a marcat, cu putin noroc am fi putut scoate chiar o remiza pe final.

Cotele la pariuri Armenia vs Romania au cam fost date peste cap de ultimele rezultate inregistrare de cele doua formatii. Speciliastii nu se asteptau ca Armenia sa castige cu Islanda dar nici ca Romania sa piarda DOAR la un gol diferenta in fata nemtilor.

Pentru a lua o optiune serioasa pentru locul secund, Romania trebuie neaparat sa castige in Armenia. Nu va fi o deplasare simpla, dar la cum a aratat selectionata lui Mirel, avem sperante ca putem obtine cele 3 puncte. Daca vrei sa joci pe Romania avem pentru tine o cota speciala daca te inscrii la pariuri online Betfair.

Deschide un cont nou la Betfair folosind codul special: ZFBNTI si pariaza pe victorie Romania la cota imbunatatita 60. Castigul generat din aceasta promotie este sub forma de FREEBET cu rulaj MINIM. Incaseaza 300 RON ca pariu gratuit prin victoria “tricolorilor”!

Promotii pariuri Armenia vs Romania 31-3-2021

  1. Deschide un cont nou la Betfair de AICI folosind codul special: ZFBNTI 
  2. Pariaza cel mult 5 RON pe victorie Romania la cota speciala
  3. Daca pariul tau este castigator, miza iti va fi rambursata cash, iar restul banilor pana la 300 RON ca freebet

Adrian Dragan

Adrian Dragan

Adrian se ocupă de promoții și bonusuri la pariuri online, analizează cele mai bune oferte și le explică pe înțelesul tuturor. Editarea articolelor, organizarea materialelor ce vor fi redactate, alături de partea de social media ce include administrarea paginii, grupurilor de Facebook și Telegram.