Promotii la pariuri online pentru El Clasico


Promotii la pariuri online pentru El Clasico

In seara asta are loc episodul cu numarul 231 din El Clasico, Real Madrid detine suprematia cu 91 de victorii, insa Barcelona da golgheterul derby-ului: Messi – care a inscris de 21 de ori. Cea mai mare diferenta de scor din toata istoria s-a inregistrat in 1943, in Cupa Regelui, atunci madrilenii se impuneau cu 11-1 in fata catalanilor.

1. NETBET: Barcelona invinge la o cota de 3.00

In loc de o cota de 1.50 cum este pe la majoritatea agentiilor primesti o MEGA COTA de 3.00 doar la Netbet pentru succesul catalanilor in El Clasico. Pentru a profita de cota trebuie sa te loghezi in contul tau Netbet, sa intri in sectiunea Promotii si sa accepti oferta respectiva dand click pe butonul Promotii la pariuri online pentru El Clasico. Plaseaza un pariu simplu pe victoria Barcelonei cu o miza de minim 20 RON, castigurile suplimentare rezultate din cota speciala vor fi creditate sub forma de bonus.

Promotii la pariuri online pentru El Clasico

2. FORTUNA: 50 RON banii inapoi la El Clasico

Intra in contul tau Fortuna si plaseaza un pariu pe meciul Barcelona vs Real Madrid iar in caz ca nu iti iese pronosticul primesti 50% din suma mizata pana la 50 RON. Spre exemplu pariezi 100 RON ca se termina egal, dar gazdele sau oaspetii inving, atunci primesti 50 RON inapoi sub forma de bonus.

50 RON banii inapoi la Fortuna pentru El Clasico

3. SPORTINGBET: rotiri gratuite la „pacanele”

Plaseaza un pariu de tip scor corect pe El Clasico si indiferent de rezultatul meciului primesti 7 rotiri gratuite la jocul Starburst. Rotirile vor fi creditate automat in contul tau Sportingbet a 2-a zi.

Promotii la pariuri online pentru El Clasico