Pariuri online

Promotii Euro 2020 - cote marite pentru cine castiga Euro

Promotii Euro 2020: pariaza pe castigatoarea turneului final: Franta, Anglia sau Germania la cote mult marite prin agentia de pariuri online 888sport. Poti castiga pana la 2025 RON freebet cu o investitie de doar 25 RON.


Primele 3 favorite in opinia noastra dar si a caselor de pariuri sunt: Franta, Anglia si Germania. Franta este o natiune atat de puternica cand vine vorba de fotbal, incat poate selectiona jucatori competitivi pentru 3 selectionate. Tripleta Mbappe, Benzema si Griezmann pare cea mai puternica de la acest Campionat European.

Anglia dupa multi ani are o echipa foarte puternica care are sanse mari sa ajunga in finala, se bazeaza pe multi jucatori tineri de mare valoare care deja au demonstrat la echipele lor de club. Germania este o forta chiar daca nu trece prin cea mai buna perioada, stim cu totii ca Joachim Löw va parasi nationala dupa aceasta campanie asa ca va incerca sa-si motiveze la maxim jucatorii pentru a obtine trofeul.

888sport Romania ne ofera promotii Euro 2020 pe masura, daca alegem una dintre favoritele mentionate mai sus putem paria la cote mult marite. Franta primeste cota speciala 41, Anglia cota marita 51 iar Germania cota marita 81.

Deschide un cont nou la 888sport si alege echipa favorita de la Euro 2020 pentru a paria pe cotele marite. Oferta este adresata doar clientilor noi care fac un depozit de minim 50 RON. Puteti investi 25 RON in aceasta oferta pentru un castig de pana la 2025 RON sub forma de freebet.

Promotii Euro 2020 – cote marite pentru cine castiga Euro

  1. Deschide un cont nou la 888sport de aici
  2. Fa un depozit de minim 50 RON
  3. Fa un pariu de 25 RON pe cine castiga Euro 2020 dintre: Franta, Anglia sau Germania la cotele fixe
  4. Daca pariul tau este castigator vei incasa 1025/1275/2025

Adrian Dragan

Adrian Dragan

Adrian se ocupă de promoții și bonusuri la pariuri online, analizează cele mai bune oferte și le explică pe înțelesul tuturor. Editarea articolelor, organizarea materialelor ce vor fi redactate, alături de partea de social media ce include administrarea paginii, grupurilor de Facebook și Telegram.