Pariuri online

Promotii Euro 2020: Cota marita la pariuri Italia - Spania

Promotii Euro 2020: Cota marita la pariuri Italia - Spania din prima semifinala. Pariaza pe "ambele marcheaza" la o cota speciala de 60.0 si poti castiga pana la 300 RON sub forma de freebet cu rulaj x1.


Inca un duel intre Spania si Italia la un Campionat European, cele doua formatii s-au intalnit si la ultimele doua editii. In 2012 Spania castiga chiar in ultimul act cu Italia, scor 4-0, iar la urmatoarea editie, in 2016, Italia si-a luat revansa si a castigat cu 2-0 in faza optimilor.

Toata lumea o vede favorita pe Italia in aceasta partida pentru ca a aratat un joc mai solid pana acum, pe cand Spania a avut multe probleme, practic cel mai bun joc a fost in ultima etapa de grupe, cu un adversar mult inferior.

Cele doua nationale se cunosc foarte bine si fiecare are argumente de partea sa: Italia are entuziasm si o forma foarte buna, pe cand Spania are o experienta mare si poate pune mari probleme daca prinde o zi buna.

Cel mai popular pariu la acest eveniment este pe ambele marcheaza, iar Betfair pariuri online ne aduce o cota mult marita exclusiv pentru clientii noi.

Inscrie-te acum pe Betfair folosind codul special pentru a putea paria pe “ambele marcheaza” in Italia – Spania la cota marita 60. Cum spuneam mai sus este cel mai selectat pariu si pariul cu cele mai mari sanse de reusita. Poti castiga pana la 300 RON freebet cu rulaj x1 la cota minima 1.20.

Promotii Euro 2020: Cota marita la pariuri Italia – Spania

  1. Deschide un cont nou la Betfair de AICI folosind codul special: ZFBNUH
  2. Pariaza cel mult 5 RON pe ambele marcheaza in Italia – Spania la cotele normale afisate pe site
  3. Daca pariul este castigator, miza iti este returnata cash, iar restul banilor pana la 300 RON ca freebet

Adrian Dragan

Adrian Dragan

Adrian se ocupă de promoții și bonusuri la pariuri online, analizează cele mai bune oferte și le explică pe înțelesul tuturor. Editarea articolelor, organizarea materialelor ce vor fi redactate, alături de partea de social media ce include administrarea paginii, grupurilor de Facebook și Telegram.