Pariuri online

Promotii Euro 2020: Cota marita 60 la pariuri Belgia - Italia

Promotii Euro 2020: Cota marita la pariuri Belgia - Italia. Joaca chiar acum pe "ambele marcheaza" la cota mult marita de 60 oferita de Betfair. Poti castiga pana la 300 RON sub forma de freebet cu rulaj minim, cu o investitie minima!


Belgia si Italia joaca vineri seara in sferturile Euro 2020, pentru un loc in semifinale. Cele doua echipe s-au intalnit si la editia precedenta, dar in faza grupelor, atunci italienii s-au impus cu 2-0.

Ambele nationale au avut un parcurs similar in faza grupelor, au castigat toate meciurile, dar parca Italia a avut adversari ceva mai dificili. In optimi Belgia a avut un meci foarte complicat cu Portugalia pe care a reusit totusi sa il castige la limita. Desi Italia a avut un adversar accesibil dupa grupe, a avut nevoie de prelungiri pentru a trece de Austria.

Va fi un meci disputat pentru ca ambele echipe traverseaza o perioada foarte buna, e greu sa ne decidem cine ar putea obtine calificarea, probabil diferenta va fi una minima.

Daca te inscrii pe Betfair Romania in aceasta perioada poti beneficia de cota marita 60.0 la ambele marcheaza in Belgia – Italia. Nu uita sa folosesti codul special la inregistrare, miza acceptata este de cel mult 5 RON. Castigul generat de cel mult 300 RON este creditat ca un FREEBET cu rulaj x1 la cota minima @1.20.

Promotii Euro 2020: Cota marita 60 la pariuri Belgia – Italia

  1. Deschide un cont nou la Betfair de AICI folosind codul: ZFBNUF
  2. Plaseaza un pariu de cel mult 5 RON pe “ambele marcheaza” la cota normala pentru Belgia – Italia
  3. Daca pariul este castigator, miza iti este rambursata cash, iar restul banilor pana la 300 RON ca freebet

Adrian Dragan

Adrian Dragan

Adrian se ocupă de promoții și bonusuri la pariuri online, analizează cele mai bune oferte și le explică pe înțelesul tuturor. Editarea articolelor, organizarea materialelor ce vor fi redactate, alături de partea de social media ce include administrarea paginii, grupurilor de Facebook și Telegram.