Pariuri online

Promotii Euro 2020: Cota marita in Belgia - Portugalia 27-6-2021

Cele mai noi promotii Euro 2020 sunt aici! Pentru partida Belgia - Portugalia din optimile Campionatului European avem o cota speciala la pariul "ambele echipe marcheaza".


Se intalnesc doua nationale care au mari asteptari de la acest turneu final. Belgia nu a performat la ultimele editii prea bine, dar chiar si asa fanii vor mult mai mult de la aceasta echipa care se bazeaza pe jucatori extrem de valorosi. De partea opusa Portugalia fiind detinatoarea trofeului, e normal sa aiba asteptari mari.

La prima vedere Belgia are o nationala mai puternica si mai echilibrata, are un moral excelent dupa cele 3 victorii din grupe. Principala arma a portughezilor este C. Ronaldo care si-a ajutat enorm echipa sa obtina cele 4 puncte in grupa infernala cu Germania, Franta si Ungaria.

Este unul dintre cele mai tari evenimente din faza optimilor Euro 2020, cotele la pariuri sunt echilibrate, dar belgienii sunt vazuti usor favoriti. Credem ca se va paria foarte mult pe goluri la acest meci, pentru ca pariurile pe goluri sunt mereu o solutie buna atunci cand avem un duel echilibrat.

Betfair Romania ne aduce o promotie foarte buna la acest eveniment la care putem miza pe “ambele marcheaza” la cota 50.0. Oferta se adreseaza doar clientilor noi care folosesc codul special la inregistrare si fac un pariu de maxim 5 RON pe “GG” in Belgia – Portugalia.

Promotii Euro 2020: Cota marita in Belgia – Portugalia 27-6-2021

  1. Deschide un cont nou la Betfair de aici folosind codul special: ZFBNUD
  2. Plaseaza un pariu pe ambele marcheaza in Belgia – Portugalia cu cel mult 5 RON la cota normala afisata pe site
  3. Daca pariul tau este castigator, miza iti este returnata cash, iar restul banilor ca FREEBET pana la 250 RON

Adrian Dragan

Adrian Dragan

Adrian se ocupă de promoții și bonusuri la pariuri online, analizează cele mai bune oferte și le explică pe înțelesul tuturor. Editarea articolelor, organizarea materialelor ce vor fi redactate, alături de partea de social media ce include administrarea paginii, grupurilor de Facebook și Telegram.