Pariuri online

Promotii Euro 2020: Cota marita 50 in Portugalia vs Germania

Promotii pariuri Euro 2020: Cota mult marita 50.0 la pariul "ambele marcheaza" in partida Portugalia vs Germania din 19-6-2021. Se anunta un meci intens in care nemtii vor forta victoria, nu prea au marja de eroare dupa debutul cu infrangere in fata Frantei. Inscrie-te pe Betfair Romania si profita de cota marita.


Grupa F ne aduce un nou meci de senzatie in etapa a 2-a, Portugalia vs Germania la care Betfair este pregatita cu o oferta speciala.

Daca Portugalia este ceva mai relaxata dupa ce a castigat primul meci cu 3-0 in fata Ungariei, Germania incepe sa simta presiunea dupa ce a pierdut la debut cu Franta. Pentru nemti un esec in partida de sambata seara ar complica teribil sansele de calificare, pentru ca mai ramane un meci in ultima runda cu Ungaria, pe care Germania trebuie neaparat sa-l castige, dar cu 3 puncte acumulate nu este 100% sigura de calificare.

In ultimele zile nu s-au modificat prea mult cotele la pariuri Portugalia vs Germania, 2.40 are cota Germania sa obtina cele 3 puncte.

Daca nu ai cont la Betfair Romania te poti inscrie acum folosind codul special mentionat in acest material, pentru a beneficia de o cota mult marita de 50.0 la “ambele echipe marcheaza” in Portugalia vs Germania. Poti paria cel mult 5 RON iar castigul generat se acorda ca FREEBET cu rulaj x1.

Promotii Euro 2020: Cota marita 50 in Portugalia vs Germania

  1. Deschide un cont nou la Betfair de AICI folosind codul: ZFBNUA
  2. Plaseaza un pariu de cel mult 5 RON pe “ambele marcheaza” in Portugalia – Germania
  3. Daca pariu este castigator, miza iti va fi returnata cash, iar restul banilor pana la 250 RON ca freebet

Adrian Dragan

Adrian Dragan

Adrian se ocupă de promoții și bonusuri la pariuri online, analizează cele mai bune oferte și le explică pe înțelesul tuturor. Editarea articolelor, organizarea materialelor ce vor fi redactate, alături de partea de social media ce include administrarea paginii, grupurilor de Facebook și Telegram.