Cota normala este 1.04

Au trecut mai bine de 20 meciuri la Campionatul Mondial, iar pana acum nu s-a inregistrat nicio remiza alba. Ne vine foarte greu sa credem ca exact in meciul dintre Germania si Suedia nu se va marca. Dupa pasul gresit din prima runda, nemtii au acum nevoie de victorie, iar golul nu credem ca va intarzia sa apara. Partida dintre Germania si Suedia va incepe sambata, la ora 21:00.
Excelent
Vei obtine un profit de 145 RON
Miza maxima 5 RON
Castig maxim 150 RON
Recompensa sub forma de Freebet
Pariaza

In meciurile celor doua formatii din prima etapa a grupelor s-a marcat un singur gol, Suedia impunandu-se in fata Coreei de Sud, Germania pierzand contra Mexicului. Drept urmare, nemtii trebuie sa inscrie sambata cel putin un gol mai mult ca suedezii pentru a ramane cu sanse reale in cursa pentru calificarea in optimile turneului final. Acest gand ne face sa profitam de cota 30.0 oferita de casa de pariuri Betfair pentru ca in meciul dintre Germania si Suedia sa se marcheze cel putin un gol.

La promotie sunt eligibili toti cei care isi vor crea cont la Betfair pana la ora partidei introducand codul ZFBNED, pentru ca apoi sa plaseze un pariu pre-live de pe piata Sportsbook pe faptul ca in meciul dintre Germania si Suedia se va marca cel putin o data (peste 0.5 goluri). Cel mult 5 lei se calculeaza in vederea cotei marite, asta insemnand ca daca se va marca in meci vei obtine 150 lei. Astfel, miza ti se va rambursa cash imediat, pentru ca restul de 145 lei sa il primesti sub forma de freebet in cel mult 24 ore. Freebetul trebuie pariat din piata Sportsbook in termen de 30 zile pe o cota minima de 1.2, in cazul in care preferi un bilet multiplu cel putin o selectie trebuind sa aiba cota minima 1.2.

Cum obtin cota marita?

  1. Inregistreaza-te la Betfair pana sambata, ora 21:00, introducand codul ZFBNED
  2. Efectueaza un depozit
  3. Sportsbook
  4. Cupa Mondiala (Cupoane recomandate)
  5. Germania – Suedia -> Peste 0.5 goluri
  6. Daca se va marca vei castiga 150 lei conform cotei marite
Pariaza