Profita la maxim de bonusul de bun venit de la Sportingbet


Profita la maxim de bonusul de bun venit de la Sportingbet

In ultima luna foarte multe case de pariuri online si-au schimbat bonusul de bun venit, astazi vorbim despre Sportingbet care ofera un pariu 100% gratuit de pana la 200 RON. De precizat ca daca nu faceti un pariu in 7 zile de la deschiderea contului nu mai sunteti eligibili pentru bonus.

Sportingbet are un nou bonus de bun venit - Pariu gratuit de 200 ron

Multi dintre pariori fac greseala de a miza o suma mica pe acest pariu gratuit, nestiind probabil ca la Sportingbet toti banii din primul pariu sunt returnati 100% pana la 200 RON, nu ca in alte parti doar jumatate. Un pariu maxim de 200 RON este recomandat indiferent de sansele pe care ii le acordati pariului dumneavoastra pentru ca sunt doar 2 rezultate posibile, ambele in favoarea utilizatorilor:

  • pariul plasat este castigat si nu mai primiti niciun bonus
  • pariul plasat este pierdut dar nu conteaza pentru ca primiti 100% banii mizati inapoi in limita a 200 RON

Un alt lucru de care trebuie sa tineti cont este cota pe care mizati, alegeti una cat mai mare, dar bineinteles si cu sanse reale de reusita, nu va apucati acum si jucati 200 RON pe un pauza/final sau scor corect, incercati sa mizati pe dueluri in care se pot marca multe goluri sau pe Europa League, acolo pariati contra favoritelor, celor care nu trateaza serios competitia si joaca cu rezervele, aveti sanse mari sa prindeti cote foarte bune pe echipele mai slab cotate dar care ar face orice sa incurce granzii Europei.

Conditiile de rulaj a bonusului sunt cele mai bune din Romania, de 7 ori pe cote de 1.50 sau mai mari. La Unibet bonusul trebuie rulat de 12 ori pe cote de minim 1.40, la Netbet de 8 ori pe cote de minim 1.50 iar la Winmasters de 5 ori, dar pe cote de minim 1.80.

Profita la maxim de bonusul de bun venit de la Sportingbet