Cota 60 pentru Anglia sa castige contra Columbiei

Anglia beneficiaza de o parte de tablou destul de accesibila, nefiind de mirare sa ajunga pana in ultimul act. Pana atunci insa trebuie sa treaca de 3 adversari, primul numindu-se Columbia. Ultima optime de finala la Campionatul Mondial va incepe marti, 3 iulie, la ora 21:00.
cota marita anglia cu columbia
Nou
Ai un profit de 295 RON
Miza maxima 5 RON
Castig maxim 300 RON
Recompensa sub forma de Freebet
Pariaza

Anglia ar putea fi surpriza placuta de la acest Mondial, avand in vedere ca toti convocatii joaca in cel mai puternic campionat din Europa. Sa nu uitam, de asemenea, ca Anglia este formatia care a marcat cele mai multe goluri intr-un meci. Toate aceste lucruri au facut casa de pariuri Betfair sa ofere o cota marita pentru ca englezii sa se impuna in timp regulamentar in fata sud-americanilor. Este vorba despre cota 60.0, fiind eligibil la promotie doar daca te inregistrezi la Betfair folosind codul ZFBNEQ. Plaseaza apoi un pariu pre-live si singur pe bilet de pe piata Sportsbook pe succesul Angliei in timp regulamentar contra Columbiei.

Cel mult 5 lei se iau in calcul in vederea cotei marite, asta insemnand ca in cazul in care Anglia se va impune in primele 90 minute vei obtine 300 lei. Astfel, miza se va rambursa cash imediat, in vreme ce restul de 295 lei ti se va credita sub forma de freebet in maxim 24 ore de la incheierea partidei. In termen de 30 zile trebuie pariat freebetul de pe piata Sportsbook pe o cota minima de 1.2, in cazul unui bilet multiplu cel putin o selectie trebuind sa aiba cota minima 1.2.

Cum pariez pe cota marita?

  1. Inregistreaza-te la Betfair pana marti, ora 21:00, introducand codul ZFBNEQ
  2. Efectueaza un depozit
  3. Sportsbook
  4. Cupa Mondiala (Cupoane recomandate)
  5. Plaseaza un pariu pre-live din piata Sportsbook pe succesul Angliei in timp regulamentar in fata Columbiei
Pariaza