Profita de cota 9.00 pentru victoria Romaniei impotriva Danemarcei


Profita de cota 9.00 pentru Romania impotriva Danemarcei

Sursa foto: digi24

In vederea meciului de duminica dintre Romania si Danemarca din preliminariile CM multe case de pariuri se inghesuie sa ofere promotii care de care mai tentante. Astfel, in urma unui rezultat favorabil ”tricolorilor”, lucru la care toti speram, ne putem rotunji binisor castigurile.

O astfel de promotie gasim si la casa de pariuri 888sport, acolo unde ne asteapta o cota mult marita pentru victoria elevilor lui Christoph Daum. Pot profita de cota 9.00 pentru victoria Romaniei impotriva Danemarcei doar cei ce nu au cont la 888sport si se vor inregistra pana la ora meciului (duminica, 21:45). Eligibili pentru aceasta cota marita sunt primii 1 000 romani care se inscriu si plaseaza un pariu pre-live pe victoria Romaniei.

Profita de cota 9.00 pentru victoria Romaniei impotriva Danemarcei

Maxim 50 lei se califica pentru cota marita, pariul trebuind sa fie singur pe bilet. In eventualitatea in care Romania va invinge si daca vei profita la maxim de promotie, vei obtine 450 lei sub forma de bonus. Castigul va fi creditat in termen de 72 ore de la incheierea meciului. De mentionat  ca vei ramane eligibil la bonusul de bun-venit de maxim 1 000 lei chiar daca vei beneficia de aceasta promotie.

Bonusul trebuie rulat in termen de 60 zile de 10 ori pe o cota minima de 2.00, indiferent ca este vorba despre un singur pariu sau de mai multe selectii pe bilet. Conditiile de rulaj pot parea dificile, insa cu siguranta veti gasi cateva zeci de pariuri/bilete cu o cota minima de 2.00 in intervalul de 60 zile. Sincer, credem ca aceasta este cea mai buna promotie de pana acum pentru meciul Romania vs Danemarca.

Cum particip?

  1. Inregistreaza-te la 888sport pana la startul meciului (duminica, ora 21:45)
  2. Pariu
  3. Calificari Cupa Mondiala – Europa (”Popular” din lista aflata in stanga)
  4. Plaseaza un pariu pre-live pe victoria Romaniei in meciul de pe teren propriu cu Danemarca

Inregistreaza-te acum