Profita de cota 70 pentru minim un gol in Supercupa Frantei

Acesta este al saselea an la rand in care PSG va disputa Supercupa Frantei, bilantul in ultimii 5 ani fiind de 5 victorii. In fiecare dintre aceste succese PSG a marcat cel putin doua goluri, inclusiv sezonul trecut, cand a intalnit-o pe Monaco. Acum adversara va fi tot Monaco, partida incepand sambata, la ora 15:00, pe stadionul din Shenzhen, China.
cota marita
Nou
Vei putea retrage castigul oricand
Miza maxima 1 RON
Castig maxim 70 RON
Recompensa sub forma de Cash
Pariaza

Ar trebui sa avem parte de un meci deschis, mai ales ca se joaca in China. Daca nu ai cont inca la casa de pariuri Circus te vei putea bucura de cota 70.0 pentru cel putin un gol in meciul dintre PSG si Monaco. Pentru a beneficia de aceasta cota marita, bifeaza la inregistrare optiunea conform careia doresti sa pariezi pe o cota speciala de 70.0. Dupa ce ai confirmat acest lucru si dupa efectuarea unei depuneri, bineinteles, poti sa plasezi deja pariul avand cota 70.0. Acest gen de pariu il gasesti in sectiunea “Supercote” a categoriei “Oferta sport” de pe pagina cu pariuri sportive a site-ului Circus.

La aceasta cota mult marita nu poti paria decat 1 RON, in cazul foarte putin probabil in care nu se va marca neavand, practic, nimic de pierdut. Vestea cea mai buna este ca eventualul castig (70 RON) se va acorda cash, fara conditii de rulaj. Probabil nu mai are rost sa specificam ca pariul nu poate fi inchis cu optiunea Cash Out.

Cum beneficiez de cota marita?

  1. Inregistreaza-te la Circus pana sambata, ora 15:00, bifand la inregistrare ca doresti sa iei parte la promotia cu aceasta cota marita
  2. Efectueaza un depozit
  3. Pariuri Sportive
  4. Super Cote (Oferta Sport)
  5. Plaseaza un pariu pre-live de unde rezulta ca in meciul dintre PSG si Monaco vor fi marcate peste 0.5 goluri
Pariaza