Profita de cota 70 pentru cel putin un gol in Community Shield

In ultimele 9 editii ale Supercupei Angliei a fost marcat cel putin un gol in Supercupa Angliei si suntem de parere ca asta se va intampla si diseara, pe Wembley, intre Chelsea si Manchester City. Atat Chelsea, cat si Manchester City au 4 Supercupe castigate.
cota marita
Nou
Optiune Peste 0.5 goluri
Castig 70 RON
Recompensa sub forma de Cash
Pariaza
Chelsea - Manchester City
August 05,2018
17:00

Sa fim seriosi, niciunul dintre cluburi nu doreste cu orice pret Supercupa Angliei, ci mai degraba doreste sa vada cum s-au integrat jucatorii la echipa inainte de startul Premier League. Drept urmare, ne asteptam la o partida cu multe reusite, la fel cum se asteapta si casele de pariuri. Doar ca la Circus intalnim o promotie conform careia pentru cel putin un gol inscris in Supercupa Angliei cota este 70.0. In vederea cotei marite sunt eligibili cei care vor bifa la inregistrare optiunea prin care doresc sa parieze pe o cota marita de 70.0. Plaseaza apoi un pariu pe faptul ca se va marca minim un gol in meciul dintre Chelsea si Manchester City. Nu de oriunde, ci din sectiunea “Supercote” , aflata in categoria “Oferta sport” a platformei de pariuri sportive.

Chiar daca pariul este necastigator, lucru foarte putin probabil sa se intample, nu vei avea mai nimic de pierdut. Asta fiindca miza maxima este 1 RON. In cazul in care se va marca vei primi, asadar, 70 lei, iar partea cea mai buna este ca acestia se vor acorda cash, fara conditii de rulaj.

Cum pariez pe cota marita?

  1. Inregistreaza-te la Circus pana duminica, ora 17:00, bifand ca doresti sa iei parte la promotia cu o cota marita de 70.0
  2. Efectueaza un depozit
  3. Pariuri Sportive
  4. Super Cote (Oferta Sport)
  5. Plaseaza un pariu pre-live conform caruia in meciul dintre Chelsea si Manchester City vor fi marcate peste 0.5 goluri
  6. Castigul se va acorda cash, fara conditii de rulaj
Pariaza