Casa de pariuri Unibet lanseaza in acest sezon de Premier League o promotie in care nu trebuie sa ghicesti vreun rezultat final, ci doar evenimente legate de primul gol al unui anumit meci. Concret, in fiecare etapa Unibet va propune un meci in care trebuie sa intuiesti atat marcatorul primului gol, cat si minutul in care el va marca. Partea cea mai buna este ca nu trebuie sa plasezi pronosticul din banii tai, ci o poti face fara bani, din pagina promotiei.

250RON Pariu fara risc
Pariază acum

Predictiile trebuie trimise pana la ora de start a meciului respectiv. Iti poti modifica predictia de cate ori doresti pana la startul meciului. Autogolurile nu se vor contabiliza in vederea acestei oferte. In cazul in care nu se va marca deloc sau se vor marca doar autogoluri toate selectiile vor fi considerate pierdute. In prima etapa, partida aleasa de Unibet in vederea promotiei va avea loc intre Arsenal si Manchester City, aceasta incepand duminica, la ora 18:00.

In cazul in care exista mai multi castigatori ai jackpotului, acesta va fi impartit in mod egal. Castigatorul va fi instiintat prin mail sau telefon in termen de 30 zile de la data incheierii partidei. Un castigator nu are dreptul decat la un premiu in aceasta competitie.

Cum pot participa?

  1. Daca nu ai cont la Unibet creeaza-ti unul aici
  2. Promotii
  3. Castiga 125 000 RON pe meciul Arsenal – Manchester City
  4. Alege marcatorul primului gol, respectiv minutul primului gol
  5. Castigi 125 000 RON daca vei indica ambele pronosticuri corect
Pariaza