Primesti cota 10 pentru orice meci de la Indian Wells


Primesti dublul mizei daca pariul este pierzator

Cel de-al doilea turneu major al acestui an se desfasoara in aceste zile la Indian Wells. In primele doua tururi multe meciuri vor avea un rezultat final previzibil, astfel ca ar trebui sa profiti cat mai repede de promotia casei de pariuri Netbet ce vizeaza turneul de tenis de la Indian Wells. Asta doar daca esti utilizator nou, deoarece daca ai deja cont la Netbet nu esti eligibil pentru promotie.

Conform acesteia, vei paria la cota 10 pe orice rezultat final de simplu de la Indian Wells din circuitul ATP sau WTA. Pentru ca asta sa se intample trebuie sa te inregistrezi la Netbet pe perioada turneului (care dureaza pana in 18 martie) folosind codul “TENIS”. Efectueaza apoi un depozit, insa ai grija sa eviti metodele Skrill si Neteller, fiindca altfel nu vei fi eligibil la promotie. Dupa inregistrare si efectuarea unui depozit plaseaza un pariu live sau pre-live, singur pe bilet, pe rezultatul final al oricarui meci de simplu din turneul masculin sau feminin. Miza maxima este 50 lei, neexistand cota minima.

NetbetVei juca prudent sau vei risca?

Pariază acum

Cu alte cuvinte, primesti cota 10 pentru orice meci de la Indian Wells, chiar si pentru unul al carui rezultat final de pe site este 1.01.

Daca pariul este castigator vei primi imediat cash castigul conform cotei de pe site, pentru ca restul, pana la maxim 500 lei, sa se crediteze in cel mult 72 ore de la incheierea partidei, sub forma de bonus. In cazul unui pariu necastigator vei primi inapoi dublul mizei, pana la 100 lei. Bonusul trebuie rulat de 4 ori daca pariul este castigator si de 6 ori daca nu este castigator. Cota minima care conteaza la rulaj este 1.6, in cazul unui bilet multiplu fiecare selectie trebuind sa aiba cota minima 1.6. Bonusul trebuie pariat in cel mult 7 zile de la creditare.

Cum particip?

  1. Inregistreaza-te la Netbet utilizand codul “TENIS”
  2. Efectueaza un depozit prin orice metode, exceptand Skrill si Neteller
  3. Sport/Pariuri live
  4. Plaseaza un pariu de cel mult 50 lei pe rezultatul final al unui meci de pe tabloul de simplu masculin sau feminin de la Indian Wells
  5. Daca pariul este necastigator primesti dublul mizei inapoi, pana la 100 lei

Generezi profit indiferent de rezultatul final