Pariuri online

Premii de 2500 RON fara rulaj pentru finala UCL 2022

Premii de 2500 RON fara rulaj pentru finala UCL 2022. Pariaza pe finala Liverpool - Real Madrid la Winmasters si poti castiga pariuri gratuite.


Dupa 4 ani, Liverpool si Real Madrid se reintalnesc in finala Champions League, “cormoranii” cauta revansa dupa ce au pierdut acea finala in urma unui incident controversat care a dus la accidentarea lui Mo Salah. Revenim in prezent unde Liverpool pare mai puternica ca niciodata, are un joc solid iar Klopp a facut din aceasta echipa o trupa imbatabila. Totusi Real Madrid are avantajul moral de a fi eliminat trupe precum City, PSG sau Chelsea.

Liverpool vs Real Madrid va fi unul dintre cele mai pariate evenimente din aceasta luna, iar Winmasters Romania ne da sansa sa obtinem ceva premii daca jucam pe finala UCL. Poti castiga o parte din 2.500 RON fara rulaj daca pariezi pe acest duel.

Cum poti participa la tombola?

  1. Intra in contul tau Winmasters (Nu ai cont? Da click aici)
  2. Plaseaza un pariu pre-meci de minim 30 RON pe cota minima 1.60 la finala Ligii Campionilor 2022, Liverpool – Real
  3. Indiferent de rezultatul pariului tau, primesti o sansa la tragerea la sorti pentru unul din cele 50 de pariuri gratuite de 50 RON

Termeni si conditii pentru oferta 2500 RON fara rulaj la WM pentru finala UCL din 28.05.2022

  • Oferta este valabila pentru toti clientii pana pe 28.05.2022 la ora 22:00
  • Se acorda in total premii de 2500 RON sub forma de freebet
  • Sunt puse la bataie 50 de pariuri gratuite in valoare de 50 RON fiecare
  • Premiile se acorda prin tragere la sorti
  • Pentru a te califica, trebuie sa faci un pariu pre-meci pe Liverpool – Real Madrid cu o miza de minim 30 RON la cota minima 1.60
  • Poti plasa mai multe pariuri diferite pentru mai multe sanse, dar nu poti castiga mai mult de 5 pariuri gratuite
  • Premii vor fi creditate in perioada 31 mai – 3 iunie

Adrian Dragan

Adrian Dragan

Adrian se ocupă de promoții și bonusuri la pariuri online, analizează cele mai bune oferte și le explică pe înțelesul tuturor. Editarea articolelor, organizarea materialelor ce vor fi redactate, alături de partea de social media ce include administrarea paginii, grupurilor de Facebook și Telegram.