Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Ponturi UFC Volkanovski vs Ortega 26-09-2021

Ponturi UFC Volkanovski vs Ortega 26-09-2021. UFC 266 va avea loc, duminică 26 septembrie, în panteonul MMA-ului, T-Moblie Arena din Las Vegas, Nevada, cu celebrul Nick Diaz revenind în cușcă după aproape 6 ani, într-un rematch acordat lui Robbie Lawler – în timp ce în ultimele două confruntări ale nopții vom avea lupte pentru centuri mondiale.
Volkanovski vs Ortega
September 26,2021
05:00

Cine luptă, cum poți să vezi legal gala în România și costă?

Pariorii au 13 lupte, împărțite pe trei carduri: 4 pe cardul preliminar secundar, 4 pe cel preliminar principal și 5 pe cardul principal – în direct pe PRO X de la ora 05:00.

Dacă în 2020 Look Sport transmitea galele UFC, din această toamnă PRO X a cumpărat drepturile pentru România, însă luptele preliminare pot fi văzute în continuare doar pe fightpass.com în schimbul unui abonament lunar de aproximativ 45 de lei.

Ponturi UFC Valentina Shevchenko (c) vs. Lauren Murphy

Lauren Murphy pare să fie carne de tun în fața campioanei în exercițiu.

Cota la victorie a lui Murphy nici nu ar merita pomenită (8.25) pentru că șanse reale la victorie ar avea doar dacă Shevchenko ar aluneca pe o coajă de banană.

Ponturi Valentina Shevchenko - Lauren Murphy

Murphy provine din striking, iar la sol nu stă prea grozav, dar este destul de durabilă – dovadă că nu a fost învinsă niciodată la limită.

Este adevărat însă că nici nu a dat vreodată peste Valentina, a cărei luptă la sol s-a îmbunătățit enorm.

Shevchenko cred că vrea să-și arate dominația și cred că nu are nevoie de toate cele 5 runde pentru asta – planurile ei se leagă acum de a-i transmite un mesaj dur Amandei Nunes în vederea unei trilogii.

De aceea, mizez pe un final de sub 3,5 runde, cotă 1.55 de la Betano, în timp ce pentru un pic mai mult risc (dar nu mult) îți recomand sub 2,5 runde cotă 1.93 de la Betano.

Ponturi UFC Main Event: Alexander Volkanovski (c) vs. Brian Ortega

Foarte interesantă această luptă de la ”Featherweight”, cu Brian Ortega venind din postura outsider-ului.

Ortega este recunoscut pentru BJJ-ul său extraordinar, pe care însă mi-e teamă că nu prea are cum să îl pună în valoare – Volkanovski este prea puternic (fost rugbist) și foarte greu de dus la sol.

Ponturi Alexander Volkanovski - Brian Ortega

O victorie înainte de limită reușită de Ortega cred că poate să vină doar din procedeul să favorit ”ghilotină din picioare”, dar cred că Volkanovski este bine informat.

Ortega și-a îmbunătățit enorm box-ul și kick boxul așa că lucrurile pot să devină complicate pentru campion.

Volkanovski probabil că va învinge (cotă 1.57 de la Betano), însă cred că va avea nevoie de timp în fața unui luptător care nu știe să abandoneze.

Cred că sunt șanse mari să vedem o luptă dusă până la capăt, dacă nu apare vreo accidentare – iar aici sunt ceva semne de întrebare cu privire la rezervorul de energie al lui Volkanovski, trecut printr-o variantă foarte urâtă de COVID 19. Riscant

Mizez așadar pe Peste 3,5 runde de la Betano cotă 1.60, iar pentru un risc calculat îți recomand Meciul va ajunge la capătul rundelor DA cotă 1.80 de la Betano.

VIDEO / Vezi UFC 266 Free Fight: Max Hallaway vs Alexander Volkanovski

Joaca aceste ponturi la Betano cu 500 RON bonus.

Plasează pariul