Pariuri online

Ponturi UFC Usman vs Covington 7-11-2021

Ponturi UFC Usman vs Covington 7-11-2021. 4 ponturi pentru șocul anului la UFC 268 – Usman vs ”Chaos” Covington este la tv, in direct duminica dimineata.


Betano logo
Stirea Zilei

Usman - Covington

Ponturi UFC Usman vs Covington 7-11-2021

Noiembrie 07, 2021

9:15 pm EET

UFC 268 va avea loc, duminică 7 noiembrie, în T-Moblie Arena din Las Vegas, Nevada, cu marea rivalitate dintre Kamaru Usman și Colby Covington ajungând la episodul al doilea, dar și cu Rose Namjunas în lupta pentru centura mondială la straweight cu Zhang Welli.

Pariorii au 14 lupte, împărțite pe trei carduri: 4 pe cardul preliminar secundar, 5 pe cel preliminar principal și 5 pe cardul principal – în direct pe PRO X de la ora 04:30.

Dacă în 2020 Look Sport transmitea galele UFC, din această toamnă PRO X a cumpărat drepturile pentru România, însă luptele preliminare pot fi văzute în continuare doar pe fightpass.com în schimbul unui abonament lunar de aproximativ 45 de lei.

Ponturi UFC: Justin Gaethje vs Michael Chandler

Este lupta care deschide cardul principal și are toate șansele să fie nu doar lupta galei, ci a anului.

Gaethje nu a mai luptat de când a pierdut în runda întâi cu Khabib Nurmagomedov și acum dă peste un alt ”wrestler”, desigur de un cu totul alt calibru.

Gaethje va trebui să fie atent la forța explozivă a adversarului, care va încerca atât KO-ul, cât și o trecere la sol.

Chandler știe că dacă pierde, șansele sale la centura mondială scad dramatic.

Deși toată lumea se așteaptă la un final rapid, cred că miza și respectul reciproc pentru calitățile adversarului vor prelungi războiul din octogon.

De aceea, mizez pe peste 1,5 runde cotă 1.90 de la Betano, iar pentru un risc calculat mizez pe peste 2,5 runde, cotă 2.50 de la Betano.

Ponturi UFC: Kamaru Usman (c) vs. Colby Covington

Este a doua confruntare dintre cei doi și prima a fost considerată una dintre cele mai bune lupte de la categoria welterweight din istorie.

Usman este văzut ca principal favorit, după ce în repriza a 5-a a precedentei ciocniri a câștigat prin TKO – Colby a țâșnit imediat în picioare, semn că încă mai putea duce lupta și mereu a considerat intervenția arbitrului ca fiind pripită.

Chiar dacă Usman a fost mai bun, nu trebuie uitat că nigerianul, campionul în exercițiu, a fost în situații complicate, din care a ieșit abil, acuzând o lovitură în ochi și una sub centură – doar pentru a câștiga timp.

Se poate întâmpla orice, dar o victorie rapidă, oricât de probabilă ar fi indicată de cote, mi se pare de exploatat, deși văd o victorie a lui Usman pe final.

Mizez așadar pe Peste 3,5 runde de la Betano cotă 1.65, iar pentru un risc calculat îți recomand Victorie Usman prin KO, TKO, Submission sau descalificare cotă 2.20 de la Betano.

VIDEO / Vezi UFC 268 Free Fight Usman vs Covington 1


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum

Sportingbet Sport

Până la 500 RON bonus

Pariază acum
Adrian Dragan

Adrian Dragan

Adrian se ocupă de promoții și bonusuri la pariuri online, analizează cele mai bune oferte și le explică pe înțelesul tuturor. Editarea articolelor, organizarea materialelor ce vor fi redactate, alături de partea de social media ce include administrarea paginii, grupurilor de Facebook și Telegram.


Top case de pariuri