Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Ponturi UFC Lewis vs Gane 8-08-2021

Ponturi UFC Lewis vs Gane 8-08-2021. Gala UFC 265 va avea loc, duminică 8 august, în mega-sala Toyota Center, din Houston, Texas, cu un main event teribil: Derrick Lewis și Ciryl Gane, cu centura interimară a greilor pe masă, în timp ce în co-main event, Jose Aldo, fostul multiplu campion de la feather weight, îl va înfrunta pe Pedro Munhoz.
Lewis vs Gane
August 08,2021
04:00

Cine luptă, cum poți să vezi legal gala în România și costă?

Pariorii au 13 lupte, împărțite pe trei carduri: 4 pe cardul preliminar secundar, 4 pe cel preliminar principal și 5 pe cardul principal, incluzând și main event-ul, în direct, duminică dimineața, de la ora 04:00 toate pe platforma oficială, fightpass.com.

Dacă în 2020 Look Sport transmitea galele UFC, din 2021 nimeni din România nu a cumpărat drepturile tv, așa că pe fightpass.com abonații pot vedea cardurile preliminare, în timp ce Main Card-ul se achită separat și costă 42 de euro.

Ponturi UFC Jose Aldo vs Pedro Munhoz

Pedro Munhoz este un adversar periculos pentru oricine, foarte bun la sol (centură neagră BJJ) cu procedee de judo, dar fără o tehnică de ducere la sol ieșită din comun.

Munhoz și-a îmbunătățit mult kick-box-ul și poate să stea la bătaie cu oricine – din cele 19 victorii, doar 5 au venit prin KO, însă are alte 8 succese prin tehnici de imobilizare.

Ponturi Jose Aldo vs Pedro Munhoz

Nu cred însă că Munhoz are suficiente unelte pentru a-l duce la sol pe Aldo, așa că lupta aproape sigur se va duce în picioare.

Aldo vine după o victorie în fața lui Marlon Vera, la decizie, deloc impresionantă ca pe vremuri, când era campion mondial la o categorie superioară, dar a fost o victorie cu care a oprit seria de 3 înfrângeri, la Yan, Moraes și Volkanovski.

Aldo a părut avantajat de formatul cu 3 runde și cred ca asta va conta mult și duminică noaptea.

Ponturi UFC Main Event: Cyril Gane  vs Derrick Lewis

Derrick Lewis are, alături de campionul în exercițiu al greilor, Francis Ngannou, cel mai greu pumn din UFC: dacă te-a atins o dată pleci într-o altă dimensiune!

De altfel, Lewis are 21 de victorii înainte de limită din cele 25 pe care le-a strâns la profesioniști – este devastator, chiar dacă nu deține o tehnică prea rafinată.

Ponturi Cyril Gane vs. Derrick Lewis

Lewis vine după 4 victorii consecutive, ultimele două prin KO – însă acum va avea în față o cu totul altfel de problemă:

Cyril Gane este neînvins la profesioniști, cu 9 victorii dintre care 3 prin KO și 3 prin tehnici de imobilizare.

Mi se pare exclus să îl vedem pe Gane reușind vreun procedeu la sol cu Lewis – dacă lui Curtis Blaydes nu i-a ieșit, pare puțin probabil să o reușească Gane.

Sunt 5 runde pentru această centură interimară a greilor și asta poate fi o problemă pentru Lewis.

Gane este cel mai tehnic greu, dar nu are forță de KO – singurul mod prin care îl văd să încheie înainte de limită ar fi loviturile pe picioarele fragile ale lui Lewis, dar va fi nevoie de timp.

VIDEO / Vezi UFC 265 Free Fight: Derrick Lewis vs  Curtys Blaydes

Joaca aceste ponturi la Betano cu 500 RON bonus.

Plasează pariul