Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Ponturi UFC Ladd vs Dumont 17-10-2021

Ponturi UFC Ladd vs Dumont 17-10-2021. Săptămâna trecută am avut toate ponturile corecte, incluzând soliști de 2.20 și 2.40, iar pentru week-end-ul acesta nu vrem mai puțin la UFC Fight Night: Ladd vs Dumont.
Ladd - Dumont
October 17,2021
03:00

Săptămâna trecută am avut toate ponturile corecte, incluzând soliști de 2.20 și 2.40, iar pentru week-end-ul acesta nu vrem mai puțin la UFC Fight Night: Ladd vs Dumont.

Cine luptă, cum poți să vezi legal gala în România și costă?

UFC UFC Fight Night: Dern vs. Rodriguez, din Las Vegas, vine cu 10 lupte împărțite pe două carduri.

Cardul preliminar, cu cele 5 lupte, este programat să înceapă sâmbătă 16 octombrie la ora 23:00, în timp ce main card-ul, cu 5 confruntări, la ora 1:00 AM, duminică dimineața – principala luptă a galei din Las Vegas va începe în jurul orei 3:00 AM.

Toate confruntările pot fi văzute pe Smart TV sau internet via ufcfightpass.com, cu un abonament (pentru o lună) de aproximativ 50 de lei, în timp ce main card-ul este transmis în direct de PRO X.

Ponturi UFC Andrei Arlovski vs. Carlos Felipe

O luptă a greilor este mai mereu un soi de aruncare a monedei: poate să meargă în orice direcție după o singură lovitură.

Toate indiciile în această confruntare însă ar indica o luptă de  distanță: pentru că Arlovski s-a specializat în victorii la decizie, iar Felipe vine după 3 succese de același fel.

Ponturi Andrei Arlovski vs. Carlos Felipe

Cred că în spatele acestor informații se ascunde o oportunitate ce merită speculată din mai multe motive: Andrei Arlovski are nevoie de o victorie spectaculoasă pentru a-și prelungi contractul, ajuns, se pare, la final.

Apoi, Felipe, cu o singură înfrângere în 12 lupte la profesioniști are stilul ideal pentru a-l invitat pe Arlovski să vrea mai mult: Felipe nu are o alonjă prea grozavă și fostul campion mondial se va simți mai în siguranță să ”vină aproape”.

De aceea mizez pe outsiter: Victorie Andrei Arlovski cotă 1.93 de la Betano, iar pentru riscul calculat pe Meciul nu ajunge la capătul celor 3 runde cotă 2.40 de la Betano.

Ponturi UFC Main Event: Aspen Ladd vs. Norma Dumont

Norma Dumont va avea de lucru serios pentru a trece de Aspen.

Dumont este văzută ca outsider, ceea ce cred că iarăși poate fi speculat, pentru că Aspen Ladd, oricât de bun i-ar fi CV-ul, vine după 2 ani de inactivitate.

Ponturi Aspen Ladd vs. Norma Dumont

Accidentată în 2019, când a și pierdut prin KO în fața lui Megan Anderson, Ladd a mai avut o victorie la puncte și apoi s-a operat: 2 ani se vor simți în octogon.

În plus, Ladd vine ca înlocuitoare pentru Holly Holm, accidentată  pentru acest main event și cred că va fi foarte prudentă, mai ales că lupta este programată pentru 5 runde (alt dezavantaj pentru ea).

De aceea, mizez pe Peste 3,5 runde, cotă 1,65 de la Betano, iar pentru pontul cu risc calculat, marșez pe Peste 4,5 runde, cotă 1.89 de la Betano.

VIDEO / Vezi UFC Vegas 40 Free Fight: Aspen Ladd vs Tonya Evinger

Joaca aceste ponturi la Betano cu 500 RON bonus.

Plasează pariul