Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Ponturi UFC Holloway vs Rodriguez 14-11-2021

Ponturi UFC Holloway vs Rodriguez 14-11-2021. În acest articol analizăm, ca de fiecare dată, două lupte pentru care oferim câte un pont ”la siguranță” și câte unul unde riscul merită asumat.
Holloway vs Rodriguez
November 14,2021
01:30

Săptămâna trecută ți-am oferit 3 ponturi corecte (din 4), incluzând și o cotă de 2.50 , iar pentru week-end-ul acesta vrem mai mult la UFC Fight Night: Holloway vs Rodriguez.

Cine luptă, cum poți să vezi legal gala în România și costă?

UFC Fight Night: Holloway vs Rodriguez, din Las Vegas, vine cu 10 lupte împărțite pe două carduri.

Cardul preliminar, cu cele 5 lupte, este programat să înceapă sâmbătă 13 noiembrie la ora 20:00, în timp ce main card-ul, cu 5 confruntări, la ora 23:00, sâmbătă seara – principala luptă a galei din Las Vegas va începe în jurul orei 1:30 AM.

Toate confruntările pot fi văzute pe Smart TV sau internet via ufcfightpass.com, cu un abonament (pentru o lună) de aproximativ 50 de lei, în timp ce main card-ul este transmis în direct de voyo.ro și doar în reluare duminică seara pe Pro X.

Ponturi UFC: Miguel Baeza 1.75 vs. Khaos Williams 2.25

O confruntare de la welterweight (77 kg) care poate să meargă în orice direcție, dar care oferă câteva oportunități.

Baeza (10-1) pleacă ușor favorit, dar asta nu înseamnă mare lucru. Vine după o înfrângere, prima a carierei, în fața lui Ponzinibio (la puncte).

Ponturi UFC Miguel Baeza vs. Khaos Williams

Baeza, excelent la sol, dar cu victorii multiple prin TKO (7) va avea șanse mai bune dacă va duce meciul la sol, pentru că ”în picioare”, Williams este mult mai puternic.

Cred Baeza va căuta repede solul, pentru a nu ajunge o nouă victimă virală a lui Williams (nimeni nu vrea asta).

Khaos (12-2) este puternic, rapid și nu îi e frică de schimburi nebunești, și are multiple situații din care poate să iasă învingător, în timp ce lui Baeza îi rămâne să domine la sol.

De aceea mizez pe outsider: Victorie Khaos Williams de la Betano cotă 2.25, iar pentru riscul calculat pe Victorie Khaos Williams prin TKO, KO sau descalificare cotă 3.50 de la Betano.

Ponturi UFC Main Event: Max Holloway vs. Yair Rodriguez

Lupta pare să aibă învingătorul stabilit și probabil că așa este – Holloway, fostul campion al categoriei featherweight (67 kg), pare să aibă toate atuurile de partea sa.

Rodriguez este durabil însă și deosebit de inventiv – vezi KO-ul reușit în fața lui Korean Zombie, și cred că lui Max îi vor trebui câteva minute bune să intre în control total.

Ponturi UFC Max Holloway vs. Yair Rodriguez

Programată pentru 5 runde, lupta pare să aibă suficient timp pentru un succes înainte de limită, dar asta nu e ceva ce Max Holloway face de obicei rapid: el își epuizează adversarii cu un volum ridicat de lovituri.

De aceea, mizez pe Meciul se termină prin KO/TKO cotă 1.90 de la Betano, iar pentru pontul cu risc calculat, merg pe Victorie Holloway prin KO/TKO sau descalificare cotă 2.25 de la Betano

VIDEO / UFC Vegas 42 Free Fight: Max Holloway vs Calvin Kattar

Joaca aceste ponturi la Betano cu 500 RON bonus.

Plasează pariul