Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Ponturi UFC Hall vs Strickland 1-08-2021

Revenim cu o avancronică MMA pentru confruntarea dintre Sean Strickland și Uriah Hall, la UFC on ESPN 28, din Las Vegas. În acest articol analizăm, ca de fiecare dată, două lupte pentru care oferim câte un pont ”la siguranță” și câte unul unde riscul merită asumat.
Hall - Strickland
August 01,2021
01:00

Cine se luptă, la ce oră începe și unde se vede gala în România?

UFC Hall vs Strickland, din Las Vegas, vine cu 13 lupte împărțite pe două carduri.

Cardul preliminar, cu cele 8 lupte, este programat să înceapă duminică 1 august la ora 01:00, în timp ce main card-ul,  cu 5 confruntări, la ora 4:00 AM, duminică dimineața – principala luptă a galei din Nevada va începe în jurul orei 6:30 AM.

Toate confruntările pot fi văzute pe Smart TV sau internet via ufcfightpass.com, cu un abonament (pentru o lună) de aproximativ 50 de lei.

Ponturi UFC Kang Kyung-ho vs Rani Yahya

Confruntarea din co-main-event aduce două nume mai puțin cunoscute publicului larg, însă sunt luptători care vin cu mare încredere după serii destul de bune de victorii.

Amândoi sunt specialiști ai luptei la sol și în special buni în tehnici articulare, ceea ce mă face să cred că lupta pentru poziție, pentru tranziții, va fi de durată.

Niciunul nu s-a remarcat prin victorii fulger și cred că sunt șanse bune să vedem o decizie, dar, pentru pontul de siguranță mizez pe peste 2,5 Runde cotă 1.65 de la Betano, în timp ce pentru varianta cu valoare, recomand Meciul ajunge la capătul celor 3 reprize cotă 1.85 de la Betano.

Ponturi Kang Kyung-ho vs Rani Yahya

Ponturi UFC Main Event: Hall vs Strickland

Uriah Hall pleacă din postura de outsider, chiar dacă vine după 4 succese consecutive în UFC: în penultima l-a pensionat pe Anderson Silva, căruia i-a fost desfăcut contractul, iar în cea mai recentă luptă a câștigat înainte de limită după ce Chris Weidman și-a fracturat tibia și peroneul.

Hall (17-9) a pierdut prin KO la luptători puternici ca Paulo Costa, Mousasi sau Derek Brunson însă acum are în față cu totul alt tip de adversar.

Sean Strickland era văzut ca unul dintre cei mai promițători luptători de la categoria mijlocie, până a suferit în urmă cu 3 ani un accident auto care i-a pus toată cariera în pericol.

Revenit în 2020, Sean și-a câștigat toate cele 3 lupte, două la decizie și una înainte de limită.

Fiind un main event, lupta va fi programată pentru 5 runde și nu 3, situație cu care Strickland s-a mai confruntat în urmă cu 8 ani, de aceea cred că va fi metodic, prevăzător, foarte atent cu nivelul să de energie, în fața unui adversar care are forță de KO ca Hall.

De aceea mizez cu încredere pe victoria lui Sean Strickland cotă 1.47 de la Betano și vă recomand Victorie Sean Strickland prin KO, TKO, submission sau descalificare cotă 2.50 de la Betano.

Ponturi Hall vs Strickland

VIDEO / UFC on Espn 28 Free Fight: Sean Strickland vs Brendan Allen

Joaca aceste ponturi la Betano cu 500 RON bonus.

Plasează pariul