Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Ponturi UFC Dern vs Rodriguez 10-10-2021

Ponturi UFC Dern vs Rodriguez 10-10-2021. Mulți i-au spus deja ”gala fetelor”, pentru că sunt numai puțin de 3 confruntări feminine, inclusiv Main Event-ul, însă i-aș spune ”gala profitului”, pentru că sunt câteva cote extrem de interesante ce merită exploatate, inclusiv un ”solist” de 2.40.
Dern vs Rodriguez
October 10,2021
03:00

Cine luptă, cum poți să vezi legal gala în România și costă?

UFC UFC Fight Night: Dern vs. Rodriguez, din Las Vegas, vine cu 10 lupte împărțite pe două carduri.

Cardul preliminar, cu cele 5 lupte, este programat să înceapă sâmbătă 9 octombrie la ora 23:00, în timp ce main card-ul, cu 5 confruntări, la ora 1:00 AM, duminică dimineața – principala luptă a galei din Las Vegas va începe în jurul orei 3:00 AM.

Toate confruntările pot fi văzute pe Smart TV sau internet via ufcfightpass.com, cu un abonament (pentru o lună) de aproximativ 50 de lei, în timp ce main card-ul este transmis în direct de PRO X

Ponturi UFC: Tim Eliott 2.62 vs. Matheus Nicolau 1.50

Cotele par să indice o victorie clară a lui Matheus Nicolau, dar eu zic să nu ne grăbim.

Eliott vine după două victorii consecutive cu Ryan Benoit și Jordan Espinosa, în care a arătat îmbunătățiri clare după înfrângeri cu Brandon Royval și ex-campionul categoriei, Deiveson Figueiredo.

Ponturi UFC Tim Eliott vs. Matheus Nicolau

Eliott este omul care l-a ținut în priză pe Demetrious Johnson 5 runde în luptă pentru centură mondială de la ”flyweight” și cred că poate să navigheze cu succes până la o decizie.

De fapt, cota de 1.50 pentru o decizie, favorabilă oricăruia dintre ei, mi se pare mai solidă decât aceeași cotă pentru succesul lui Matheus Nicolau.

Nicolau are un BJJ excepțional, dar cred că lupta va fi una de durată.

De aceea, mizez pe Lupta va ajunge la capătul celor 3 runde cotă 1.50 de la Betano și cred că merită marșat pe Victorie Nicolau prin decizie sau decizie tehnică cotă 2.20 de la Batano.

Ponturi UFC Main Event: Mackenzie Dern vs. Marina Rodriguez

Marina Rodriguez pleacă cu șansa a doua (2.40), deși vine după două succese, cu Amanda Ribas și Michelle Waterrson – ceea ce este un pic ciudat, și poate de exploatat.

Rodriguez are un kickboxing foarte bun, forță de KO și un o defensivă mult îmbunătățită, când vine vorba de trecerile la sol.

Ponturi Mackenzie Dern vs. Marina Rodriguez

Dacă Dern poate să o ducă pe ”saltea”, lucrurile ar putea să se complice serios pentru Rodriguez, dar cred că va fi foarte foarte greu.

Singurul lucru pe care îl are într-adevăr în favoarea ei Dern este că lupta este programată pentru 5 runde și poate să lucreze metodic pentru a-și pune adversara la podea.

Eu însă mizez cu mare încredere pe Peste 1,5 runde, cotă 1.45 de la Betano și pentru riscul asumat pe o surpriză a cardului: Victorie Marina Rodriguez cotă 2.40 de la Betano.

VIDEO / Vezi UFC Vegas 39 Free Fight: Marina Rodriguez vs Michelle Waterson

Joaca aceste ponturi la Betano cu 500 RON bonus.

Plasează pariul