Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Ponturi UFC Cannonier vs Gastelum 22-08-2021

Ponturi UFC Cannonier vs Gastelum 22-08-2021. Avancronică MMA pentru ciocnirea dintre Kelvin Gastelum și Jared Cannonier, la UFC on ESPN 29, din Las Vegas. În acest articol analizăm, ca de fiecare dată, două lupte pentru care oferim câte un pont ”la siguranță” și câte unul unde riscul merită asumat.
Cannonier vs Gastelum
August 22,2021
01:00

La marea gală UFC 265 toate cele 4 ponturi au fost din nou corecte (vezi aici), iar acum revenim cu o avancronică MMA pentru duminica.

Cine luptă, cum poți să vezi legal gala în România și costă?

UFC Cannonier vs Gastelum, din Las Vegas, vine cu 14 lupte împărțite pe două carduri.

Cardul preliminar, cu cele 6 lupte, este programat să înceapă duminică 22 august la ora 01:00, în timp ce main card-ul,  cu 6 confruntări, la ora 4:00 AM, duminică dimineața – principala luptă a galei din Nevada va începe în jurul orei 6:30 AM.

Toate confruntările pot fi văzute pe Smart TV sau internet via ufcfightpass.com, cu un abonament (pentru o lună) de aproximativ 50 de lei.

Ponturi UFC: Alexandre Pantoja vs Brandon Royval

Brando Royval este un excelent luptător la sol, ca dovadă și cele 8 lupte câștigate prin tehnici de imobilizare din cele 12 succese la profesioniști.

În total din 12 victorii, 11 au fost înainte de limită însă are și 5 înfrângeri (4 la decizie).

Royval poate fi favorit în fața majorității advesarilor de la ”flyweight” (57 kg), dar nu și cu Alexandre Pantoja, tocmai pentru că brazilianul vine și el cu tehnici excepționale la sol.

Ponturi Alexandre Pantoja vs Brandon Royval

Pantoja vine după o victorie în februarie la Make Kape și are victorie inclusiv în fața actualului campion mondial al categoriei, Brandon Moreno, în 2018 – este foarte foarte greu de bătut.

Când se întâlnesc stiluri asemănătoare, cu expertiză la sol în special, luptele au tendința să dureze, mai ales la aceste categorii mai mici.

De aceea, mizez pe peste 2,5 Runde cotă 1,68 de la Unibet, în timp ce pentru riscul calculat mizez pe faptul că Lupta va merge până la capăt – DA cotă 1,88 de la Unibet.

Ponturi UFC Main Event: Jared Cannonier vs Kelvin Gastelum

Cannonier pleacă favorit, însă o confruntare cu fostul pretendent la titlu, Gastelum, se anunță foarte riscantă din multe puncte de vedere.

Cannonier vine după o înfrângere în fața fostului campion mondial, Robert Whittaker, la puncte în octombrie 2020, dar când câștigă o face de obicei repede prin KO: Hermansson, Silva, Branch sunt cele mai recente exemple.

Ponturi Jared Cannonier vs Kelvin Gastelum

Gastelum, cu o bărbie de granit, nu pare omul potrivit pentru a fi încheiat înainte de limită, mai cu seamă prin KO – nu i s-a întâmplat niciodată – și a pierdut de două ori prin tehnici articulare.

Sunt 5 runde programate și asta complică mult previziunile, însă cred că fiecare va avea dificultăți în a-și pune în practică planul de luptă.

De aceea mizez cu încredere pe Peste 2,5 runde cotă 1.55 de la Betano, în timp ce pentru pariul cu risc asumat îți recomand Peste 4,5 runde cotă 1.83 de la Betano.

VIDEO / UFC on Espn 29 Free Fight: Kelvin Gastelum vs Robert Whittaker

Joaca aceste ponturi la Betano cu 500 RON bonus.

Plasează pariul