Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Ponturi UFC Brunson vs Till 5-09-2021

Ponturi UFC Brunson vs Till 5-09-2021. Duminică noapte gala UFC Fight Night Brunson vs Till vine cu o schimbare de marcă: va fi transmisă în direct în România de unul dintre cele mai mari trusturi tv – afli mai jos programul și cele 4 ponturi.
Brunson - Till
September 05,2021
01:00

În acest articol analizăm, ca de fiecare dată, două lupte pentru care oferim câte un pont ”la siguranță” și câte unul unde riscul merită asumat.

Cine luptă, cum poți să vezi legal gala în România și costă?

UFC UFC Fight Night Brunson vs Till, din Las Vegas, vine cu 11 lupte împărțite pe două carduri.

Cardul preliminar, cu cele 6 lupte, este programat să înceapă încă de sâmbătă, 4 septembrie, de la ora 23:00, si poate fi văzut pe Smart TV sau internet via ufcfightpass.com, cu un abonament (pentru o lună) de aproximativ 50 de lei, în timp ce cardul principal, cu cele 6 lupte se va vedea pe PRO X, începând cu ora 01:00, duminică noaptea.

Ponturi UFC Paddy Pimblett vs Luigi Vendramini

Prima luptă de pe cardul principal are potențial să devină virală, din mai multe motive:

În primul rând este debutul lui Pimblett, fostul campion din Cage Warriors – renumit pentru felul în care își face intrarea în arenă (de văzut).

Ponturi Paddy Pimblett vs. Luigi Vendramini

Apoi, Pimblett este un foarte promițător luptător, în primul rând foarte bun la ”sol” și un personaj care s-a autointitulat  noua față a UFC – un fel de nou McGregor (rămâne de văzut).

Cert este că Vendramini, foarte experimentat se anunță a fi un adversar abordabil pentru Pimblett.

Vendramini are 3 lupte în UFC și a pierdut două dintre ele, inclusiv pe cea mai recentă.

Bun la sol, cred că se poate apăra eficient pentru o perioadă, așa că un final rapid poate veni doar în picioare: mai puțin probabil.

De aceea, mizez pe Victorie Pimblett cotă 1.65 de la Betano, în timp ce pentru riscul asumat vă recomand, Victorie Pimblett prin KO, TKO, Submission sau DQ cotă 2.00 de la Betano.

Ponturi UFC Main Event: Derrek Brunson vs Darren Till

Derrek Brunson este văzut cu șansa a doua (2.25) în fața lui Till – un pic surprinzător, având în vedere că Till are 3 înfrângeri în ultimele 4 lupte, inclusiv în cea mai recentă confruntare – decizie cu fostul campion mondial Robert Whittaker.

Brunson vine după 4 victorii consecutive, trei dintre ele la decizie, cu adversari totuși mai puțin periculoși decât Till.

Ponturi Derrek Brunson vs Darren Till

Pentru cei care vizează o surpriză cu șanse bune, aceasta este lupta, însă merg pe ideea că ambii știu ce miză uriașă are această luptă – Till va ieși definitiv din cursa pentru o centură mondială, lucru valabil și pentru Brunson, dacă va fi învins.

De aceea, mizez pe Peste 1,5 runde cotă 1.45 de la Betano, în timp ce pentru pontul cu risc calculat îți recomand Peste 3,5 runde cotă 2.02 de la Betano.

VIDEO / UFC Vegas 36 Free Fight: Derek Brunson vs Edmen Shahbazyan

Joaca aceste ponturi la Betano cu 500 RON bonus.

Plasează pariul