Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Ponturi UFC Barboza vs Chikadze 29-08-2021

Ponturi UFC Barboza vs Chikadze 29-08-2021. Una dintre cele mai așteptate gale ale sfârșitului de ani va fi organizată din nou în Apex Center, cu un main event care aduce față în față doi super-strikeri, Esdon Barboza și Giga Chikadze – mai jos găsești și o cotă 10 pe care ți-o propun.
Barboza vs Chikadze
August 29,2021
01:00

În acest articol analizăm, ca de fiecare dată, două lupte pentru care oferim câte un pont ”la siguranță” și câte unul unde riscul merită asumat.

Cine luptă, cum poți să vezi legal gala în România și costă?

UFC Fight Night Barboza vs Chickadze, din Las Vegas, vine cu 12 lupte împărțite pe două carduri.

Cardul preliminar, cu cele 6 lupte, este programat să înceapă duminică 29 august la ora 01:00, în timp ce main card-ul,  cu 6 confruntări, la ora 4:00 AM, duminică dimineața – principala luptă a galei din Nevada va începe în jurul orei 6:00 AM.

Toate confruntările pot fi văzute pe Smart TV sau internet via ufcfightpass.com, cu un abonament (pentru o lună) de aproximativ 50 de lei.

Ponturi UFC Makhmud Muradov vs. Gerald Meerschaert

Muradov și Meerschaert vor deschide cardul principal și are potențialul unui final violent.

Meerschaert este un veteran UFC și vine după un succes înainte de limită în fața lui Bartosz Fabinski, prin tehnică articulară.

Ponturi Makhmud Muradov - Gerald Meerschaert

Meerschaert e în ape cunoscute de câte ori ajunge la sol, ca dovadă fiind cele 24 de victorii prin tehnici articulare în comparație cu cele 6 obținute prin KO.

Adversarul său, Makmud Muradov este un striker pur-sânge, intrat de curând în UFC, neînvins în ultimele 14 lupte la profesioniști (incluzând și cele 3 din UFC).

Muradov a dovedit că poate să țină lupta în picioare, acolo unde îi convine, în fața unor practicanți de lupte libere ca Andrew Sachez sau Trevor Smith pe care i-a încheiat în runda a 3-a (multe alte victorii în runda finală).

Mă aștept ca această luptă să nu ajungă pe mâna arbitrilor și îl văd favorit important pentru asta pe Muradov.

De aceea, mizez pe Victorie Muradov prin KO, TKO, submission sau DQ cotă 1.55 de la Betano, în timp ce pentru riscul asumat vă recomand, cu rezerve, Victorie Muradov în runda a treia cotă 10.20 de la Betano.

Ponturi UFC Main Event: Barboza vs Chikadze

Barboza și Chickadze sunt niște strikeri fantastici, așa că această luptă are șanse mici să ajungă la sol.

Barboza a coborât de la categoria Lightweight la Fetherweight, unde forța sa de KO poate să fie decisivă în această confruntare întinsă pe 5 runde.

Ponturi Edson Barboza vs Giga Chickadze

Barboza vine după două victorii, ultima înainte de limită cu Shane Burgos, ieșind astfel dintr-o serie de 3 înfrângeri consecutivă.

Chickadze, provenit din kickboxing, este genul de luptător care câștigă în prima rundă (7 victorii în r1) sau în runda a 3-a (4 succese) și nu a pierdut vreodată prin KO.

Cred că Barboza și Chickadze nu au cum să meargă până la capăt, la ce forță de KO au, mai ales că este o luptă programată pentru 5 reprize (o premieră pentru Chickadze).

De aceea mizez pe Meciul NU ajunge la finalul celor 5 runde cotă 1.75 de la Betano, în timp ce pentru pariul cu risc asumat îți recomand Sub 3,5 runde cotă 2.00 de la Betano.

VIDEO / UFC on Espn 30 Free Fight Barboza vs Shane Burgos

Joaca aceste ponturi la Betano cu 500 RON bonus.

Plasează pariul