Ponturi pariuri online pentru meciul Steaua - Dinamo


Ponturi pariuri online pentru meciul Steaua – Dinamo

Cand Liga 1 a scazut mult din punct de vedere calitativ au aparut tot mai multe meciuri Steaua – Dinamo, o perioada foarte proasta sa vedem atatea derby-uri intr-un singur sezon cand cele doua echipe joaca modest. 4 din cele 5 confruntari care au avut loc in acest sezon s-au incheiat nedecis, Dinamo a reusit sa castige singura intalnire cand pe banca „ros-albastrilor” era Mirel Radoi. Mansa secunda din semifinalele Cupei Romaniei nu ar trebui sa fie mai atractiva decat ce am vazut in tur, acum o luna si jumatate cele doua rivale remizau 0-0 in „Stefan cel Mare”. Am putea spune ca dinamovistii sunt usor avantajati ca nu au primit gol acasa si pot face un egal cu goluri pe National Arenal ce ii poate califica in finala.

Ponturi pariuri online pentru meciul Steaua - Dinamo

Golurile multe par sa fie excluse si din aceasta confruntare, e o miza mare la mijloc, daca pentru campioana Romaniei mai exista o sansa sa castige un trofeu in acest sezon, in Cupa Ligii, pentru Dinamo Cupa Romaniei este singura solutie pentru a-si multumi fanii care nici in acest an nu-si pot vedea echipa participand in cupele europene.

sub 2.5 1.73 unibet_mic
1.67 Netbet
1.61 Sportingbet

Cum spuneam putin mai sus am avut multe egaluri in ultimele confruntari directe, pe acest lucru dar si pe faptul ca nicio echipa nu isi va asuma riscuri prea mari ne bazam cand mizam pe un X la pauza. Probabil ca si la partida din campionat de acum 10 zile Steaua va prelua initiativa iar Dinamo va juca pe contraatac, acum un 1-1 ar fi perfect pentru trupa lui Rednic care daca inscrie primul gol cu greu va mai pierde calificarea.

remiza la pauza 2.00 unibet_mic
2.00 Netbet
2.00 Sportingbet

Casele de pariuri online o dau favorita pe Steaua la calificare, insa Dinamo are mai multe optiuni pentru a accede in ultimul act: poate castiga, poate face egal cu goluri sau fara goluri si trimite meciul in prelungiri. Pentru Steaua situatia e mai complicata trebuie sa nu primeasca gol, ceea ce am vazut ca e cam greu cu aparatori precum Varela sau Papp care daca prind o zi proasta iti pierd calificari/trofee.

Dinamo se califica 2.10 unibet_mic