Ponturi pariuri online la meciul Romania - Finlanda


Ponturi pariuri online la meciul Romania – Finlanda

In seara asta incepand cu ora 21:45 pe National Arena se disputa penultimul meci din calificarile pentru Euro 2016 din Franta, Romania intalneste selectionata Finlandei intr-un duel decisiv pentru ambele echipe. Partida este in direct pe TVR 1 si TVR HD, dar si live online pe meciuri-online.ro.

Ponturi pariuri online la meciul Romania - Finlanda

Dupa 3 remize albe elevii condusi de Iordanescu cauta prima victoria in fata finlandezilor care vin dupa 2 victorii la acelasi scor, 1-0, cu Grecia si Insulele Feroe. Romania are nevoie de 4 puncte din partidele cu Finlanda si Insulele Feroe pentru a fi 100% sigura ca ocupa la finalul calificarilor una din primele 2 pozitii.

Cu un stadion plin, o atmosfera foarte buna la nivelul vestiarului si un plus valoric de partea noastra, victoria tricolorilor este cu siguranta una din principalele optiune la pariuri online.

victorie Romania 1.72 Bet365
1.66 netbet_mic
1.66 winmasters_mic
1.65 unibet_mic

Romania are una din cele mai bune defensive dintre toate echipele de la aceasta campanie, si pe acest lucru ne bazam si la pronosticul victorie Romania si sub 2.5 goluri, nordicii pana in ultimele 2 runde cand au castigat cu Feroe (doar cu 1-0) si Grecia (o echipa nemotivata), aveau 4 infrangeri consecutive si un singur gol inscris.

Romania castiga si sub 2.5 goluri 3.00 Bet365
2.87 sportingbet_mic
2.84 winmasters_mic
2.50 netbet_mic

Cam toate pariurile la acest duel tind catre gazde si catre un meci inchis, credem noi ca Romania poate obtine o victorie mai usor in fata unei echipe ce se deschide, Finlanda pentru a mai spera la locul 3 are nevoie de victorie la Bucuresti. Daca ar fi sa dam un scor corect la acest meci, cel mai probabil ar fi un 1-0 sau 2-0, depinde foarte mult de atitudinea jucatorilor nostri, daca vor marca primii se vor multumi cu o victorie la limita sau vor mai ataca?

Scor corect 2-0 7.50 unibet_mic
6.00 Bet365
6.00 sportingbet_mic
6.00 winmasters_mic

Bogdan Stancu revine la nationala dupa ce a ratat ultima convocare, fiind accidentat. Fara el in teren Romania a suferit. La jocul tur din Finlanda „motanul” a reusit o dubla, iar el apare ca titular si astazi in mai toate echipele probabile.

Stancu da gol oricand 3.20 Bet365
3.10 netbet_mic
2.85 unibet_mic