Ponturi pariuri online la meciul Insulele Feroe cu Romania


Ponturi pariuri online la meciul Insulele Feroe cu Romania

Ponturi pariuri online la meciul Insulele Feroe cu Romania

Meci de totul sau nimic in seara asta pentru Romania, cu o victorie in Insulele Feroe suntem calificati direct in Franta. Din lotul ales de Iordanescu pentru aceasta dubla, cu Finlanda si Feroe, un singur jucator a mai jucat la un turneul final, este vorba de capitanul Razvan Rat. Pentru multi dintre acesti jucatori este ultima sansa de a-si mai trece in CV participarea la un turneu final.

Vremea in Insulele Feroe a fost si va fi o problema pentru mai toate echipele care joaca acolo, dar si gazonul sintetic cu care ai nostrii nu sunt obisnuti. Feroezii cu siguranta vor fi cel putin la fel de bine motivati ce romanii, ei se declarau deranjati de mistourile facute in presa de la noi de-a lungul timpului, si isi doreau foarte mult ca tricolorii sa ajunga sa depinda de un meci direct cu ei.

Romania castiga a 2-a repriza 1.55 sportingbet_mic
1.55 winmasters_mic
1.51 unibet_mic
1.46 netbet_mic

Cu siguranta nu vom mai avea un inceput in forta ca la Bucuresti contra Finlandei, cand in primele 20 de minute am stat doar in terenul adversarilor si ne-am creat ocazii mari de gol. Este foarte probabil ca Iordanescu sa nu-l mai foloseasca pe Sanmartean, si sa joace la inchidere cu Pintilii alaturi de Hoban, ceea ce ar inseamna 2 inchizatori de meserie care sa blocheaza bine atacurile dar care mai greu fac diferenta in ofensiva.

Sub 2.5 goluri in meci 1.91 unibet_mic
1.84 winmasters_mic
1.83 netbet_mic
1.75 sportingbet_mic

Romania a mai intalnit in toata istoria de 4 ori reprezentativa Insulelor Feroe si de fiecare data a reusit sa se impuna, in deplasare reusind chiar sa nu primeasca gol. In cea mai recenta intalnire dintre cele 2 nationale, cea din mansa tur, ne-am impus greu de tot cu 1-0 prin golul lui Keseru. Lipsa de eficacitate a atacantului de la Ludogoret l-a facut pe selectionerul Romaniei sa-l bage in atac pe Florin Andone, care a si prins cateva minute pe final cu Finlanda.

Andone marcheaza oricand 2.35 netbet_mic
2.28 unibet_mic