Pariurile pe Bayern Munchen-Real Madrid iti aduc 100 lei bonus


Trebuie sa plasezi doar doua pariuri

Cu siguranta microbistii pasionati de Champions League asteapta cu sufletul la gura prima mansa a semifinalei dintre Bayern Munchen si Real Madrid. Este bine stiut faptul ca te vei uita cu un mai mare interes la respectivul meci daca vei plasa si cateva pariuri, drept pentru care multa lume va miza pe acest derby din Champions League.

Daca te numeri printre cei care vor plasa pariuri la aceasta partida, sigur te va captiva promotia casei online Betano, promotie la care poate participa orice utilizator, fie el nou sau vechi. Aceasta promite un FullBet de 50%, pana la 100 lei, pentru cei ce vor plasa doua pariuri pe meciul dintre bavarezi si “galactici”. FullBetul este asemanator freebetului, in sensul ca acesta trebuie rulat o singura data, diferenta fiind ca aici ti se va credita in cont si valoarea FullBetului, nu doar profitul.

Pentru a accepta promotia, primul pas este acela de a iti accesa contul si de a selecta butonul “Incepe misiunea”, care se gaseste in categoria “Promotii”, subcategoria “Misiuni”. Poti selecta butonul pana miercuri, ora 23:20. Plaseaza apoi doua pariuri pre-live sau live pe meciul dintre Bayern Munchen si Real Madrid. Pariurile trebuie sa fie singure pe bilet, din piete diferite, cu o cota minima de 1.7 si o miza minima de 20 lei.

BetanoAi o oferta foarte bogata din care sa alegi

Pariază acum

Pariurile pe Bayern Munchen-Real Madrid iti aduc 100 lei bonus indiferent daca pariurile tale sunt sau nu castigatoare.

Spre exemplu, daca miza totala plasata de tine pe cele doua pariuri este de 200 lei, vei primi un FullBet in valoare de 100 lei. FullBetul va putea fi folsit pana pe 27 aprilie pe o cota minima de 1.5. Dupa cum am precizat la inceputul articolului, daca pariul/biletul va fi castigator valoarea Fullbetului (cel mult 100 lei) se va credita in cont, impreuna cu profitul.

Cum particip?

  1. Daca nu ai cont la Betano inregistreaza-te aici
  2. Contul meu -> Promotii -> Misiuni -> Bayern Munchen vs Real Madrid -> Incepe Misiunea
  3. Pariuri/Pariuri live
  4. Plaseaza doua pariuri conform conditiilor in meciul dintre Bayern Munchen si Real Madrid
  5. Indiferent de rezultat vei primi 50% din suma celor doua pariuri, pana la 100 lei, sub forma de fullbet
  6. O singura data trebuie pariat FullBetul pe o cota minima de 1.5

Primesti FullBetul chiar daca pariurile sunt necastigatoare