Daca vei alege acest meci plus inca 4 sau oricare alte 5 meciuri din etapa a treia a Ligii I ai sansa de a primi 50 rotiri Netbetla casa de pariuri , pe care le poti folosi la jocurile slot Starburst, Divine Fortune, Lost Relics si/sau Jumanji. Eligibili la promotie sunt toti utilizatorii romani, fie ei vechi sau noi, pentru a participa trebuind sa te inscrii din pagina promotiei, inscriere disponibila pana in noaptea de 7 august, ora 1:59. Misiunea consta in plasarea a 5 pariuri live si/sau pre-live pe meciuri distincte din aceasta etapa de Liga I. Miza minima a fiecarui pariu este 50 lei, neexistand cota minima.

500 RON pariu fara risc
Pariază acum

Indiferent de rezultatele pariurilor tale, in decurs de 48 ore de la incheierea etapei vei primi in Cazino cele 50 runde. Acestea pot fi folosite pe desktop sau pe mobil la cele 4 jocuri slot amintite mai sus in termen de 3 zile de la data creditarii. Sumele bonus vor fi disponibile timp de 3 zile de la efectuarea ultimei rotiri, trebuind rulate de 40 ori pe jocuri de casino.

Cum intru in posesia rotirilor?

  1. Daca nu ai cont la Netbet inregistreaza-te aici
  2. Promotii
  3. 50 runde gratuite Liga I
  4. Inscriere
  5. Sport/Pariuri live
  6. Plaseaza 5 pariuri live sau pre-live cu o miza minima de 50 lei fiecare pe meciuri distincte din aceasta etapa de Liga I
  7. Indiferent de rezultatul pariurilor vei primi 50 rotiri gratuite in maxim 48 ore
  8. In termen de 3 zile de la consumarea ultimei rotiri trebuie rulat bonusul de 40 ori
Pariaza