Pariuri online: Romania ne aduce profit garantat numai la Unibet


Pariuri online: Romania ne aduce profit garantat numai la Unibet

Pariuri online: Romania ne aduce profit garantat numai la Unibet

In urma ce unii utilizatori au facut profit de zeci de milioane in urma strategiei la baschet oferite de noi pentru Unibet, continuam serie acestor articole care sunt menite pentru pariorii dornici de a iesi pe plus indiferent de rezultatul unui meci.

Acest proiect a fost inceput la finala Champions League, a fost continuat la finala Copa America si nu in ultimul rand, la meciul Steaua Bucuresti – Partizan Belgrad. Daca stam sa tragem linie si sa calculam profitul realizat cu aceste articole, suntem pe cel putin +225! 😀

Pas cu pas:

  1. Promotia se aplica numai utilizatorilor Unibet, asa ca daca inca nu ai cont:

 2. Intra la meniul „Promotii” si „Opteaza” pentru promotia de la meciul Romania – Insulele Feroe.

3. Pentru a va califica la aceasta promotie trebuie sa plasati un pariu de 50 de RON pe o cota de cel putin 1.40 la meciul respectiv. Mergeti la sectiunea Calificari Euro 2016 si plasati un pariu de 50 de lei pe „Oaspetii marcheaza under 2.5 goluri”, la o cota de 1.48, care ar aduce un profit de 24 de lei.

Scenariul „Romania da 3 sau mai multe goluri”:

  • In cazul acestui scenariu, care ne garanteaza calificarea la Euro, vom primi 3(sau mai multe) pariuri fara risc a cate 25 de RON, implicit oarecum vom primi un total de cel putin 75 de RON de pariat. Deci, daca Romania va inscrie de 3 ori, noi vom avea profit garantat de cel putin 25 de RON, iar daca vom gasi chiar si al 4-lea gol, se vor mai adauga inca 25 de RON, pentru un total de 50 de RON!

Scenariul „Romania da 1-2 goluri”:

  • Fara doar si poate acesta este scenariul ideal, in special acela in care Romania reuseste sa inscrie de 2 ori. In acest caz, pariul de tip pre-meci va fi si el castigator, iar pe langa acesta, noi vom primi si 1, respectiv 2 pariuri fara risc de 25 de RON. In concluzie, daca Romania va marca un singur gol profitul nostru ar fi unul garantat de 49 de RON, iar daca va reusi sa marcheze 2 goluri care noua ne sunt ideale, am ajunge la profitul maxim, acela de 74 de RON!

Scenariul „Romania nu inscrie”:

  • Evident, este cel mai putin probabil si acest scenariu ar aduce foarte multa tristete in randul fanilor tricolori, in special daca Ungaria va invinge Grecia. In conditiile in care elevii lui Iordanescu nu vor bifa niciun gol in deplasarea din Feroe, profitul nostru va ramane cel de la pariul initial si anume, acela de 24 de RON!

Concluzie:

  • Indiferent de rezultatul meciului, indiferent de numarul de goluri inscris de Romania si indiferent de soarta calificarii, profitul minim care-l putem obtine la acest meci este de 24 de RON, iar cel maxim este de 74 de RON. Sa nu uitam ca vorbim de un profit garantat!
  • Conditia de rulare a pariurilor de 25 de RON fara risc pe care le vom primi pentru fiecare gol inscris de Romania este (x3 la pariuri sportive), pe orice fel de cote, un lucru care este facil absolut oricui intr-un interval de 30 de zile.