Pariuri online: Arsenal aduce profit garantat clientilor Unibet


Pariuri online: Arsenal aduce profit garantat clientilor Unibet

Pariuri online: Arsenal aduce profit garantat clientilor Unibet

In urma arhicunoscutei decizii despre care s-a vorbit zilele trecute cu revocarea licentei celor de la Bet365 de pe teritoriul Romaniei, Unibet vrea sa asigure clientilor sai mai buna experienta online din Romania, una sigur si legala. De aceea următorul pariu la ei este sigur si 100% fara risc pentru aceia dintre voi care v-ati deschis un cont prin intermediul paginii noastre!

Dupa ce am profitat de promotia la meciul Insulele Feroe – Romania, a venit momentul sa cautam cea mai buna varianta de pariat si pentru aceasta oferta foarte generoasa din partea celor de la Unibet si consider ca am gasit-o la un meci ce urmeaza a incepe in aproximativ 5 ore.

Cum ne inscriem la promotie:

  1. Urmam pasii prezentati in acest articol si solicitam aceasta oferta daca inca nu am primit-o deja.
  2. Intram la categoria de bonusuri si promotii si selectam „Acceptare” dupa ce am citit Termenii & Conditiile si suntem de acord cu acestea.

100RON

Cum realizam profitul garantat:

  • Dupa acceptarea ofertei, plasam un pariu de 100 de RON, la meciul Watford – Arsenal, pe optiunea „Watford sau remiza”, la o cota de 2.55. Prin urmare, acesta este un pariu fara risc, iar in conditiile in care Watford va reusi sa smulga cel putin 1 punct celor de la Arsenal, profitul nostru va fi unul de 155 de lei doar dupa urma acestui pariu.
  • Urmeaza sa plasam un alt pariu la acest meci, acela fiind pe „Arsenal castiga”, la o cota de 1.58, cu aceeasi suma de 100 de RON. (deci banca noastra trebuie sa fie de minim 200 de RON)

Concluzie:

  • In cazul in care Arsenal se va impune in aceasta disputa, profitul nostru va fi de 58 de RON, astfel incat ne vor fi returnati cei 100 de RON pariati pe Watford sau egal.
  • In situatia inversa, in care Watford ar reusi sa-i puna bete in roate lui Arsenal, profitul nostru ar fi de 55 de RON (155 profitul initial – 100 pariul pe Arsenal).
  • Puteti profita de aceasta oferta pe orice alt meci, insa in aceasta dimineata in urma cautarilor intensive de cote „potrivite” pentru un astfel de pariu, adica pentru un profit cat mai mare, aceasta ar fi varianta ideala pentru weekend-ul acesta.